Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol lehet helyes srácokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet helyes srácokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést, tudom, hogy megosztó lesz...

Tehát szakított velem a barátom, így felnéztem a párkereső appokra és egészen elképesztő, hogy micsoda ronda prolikkal vannak tele. Párom amolyan igazi modellarcú, kifejezetten jóképű srác volt... ha nem tudnám, hogy több modell felkérést is elutasított, mondván Őt nem érdekli ez az egész, helyette inkább építészetet tanul egy neves egyetemen, azt hinném, hogy őt látom egy -egy plakáton. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy kiköpött mása egy irtószexi modellnek amúgy.

Mindegy is, a lényeg, hogy Ő amolyan introvertált típus, akit ennek ellenére rengetegen ismernek, mert egyszerűen mindenki bepróbálkozik nála, annyira egyben van a drága. Külsőleg és személyiségileg is...

Na, de nem őt akarom fényezni igazából, csak arra akarok kilyukadni, hogy ugyan éreztem mellette is, hogy milyen szerencsés vagyok, azonban most utólag látom csak igazán, hogy milyen elképesztően lehangoló ez a párkeresés dolog. Ronda, semmilyen, tucatbu.ikkal és prolikkal van tele minden ismerkedős felület.

Mégis mi kellene ahhoz, hogy találjak egy iszonyat dögös srácot, aki velem is szeretne lenni?!?!?!

2023. márc. 2. 23:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 lánnyal smárolt?
2023. márc. 3. 03:05
 12/16 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Van egy titkos társaságuk, amibe ezek szerint téged nem vettek be. Cssz... Jajj de ciki.
2023. márc. 3. 07:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés ugyanolyan, mint az üzlet és pénzügyek kategóriában a “melyik részvényt érdemes megvenni”…

Tipikusan olyan tudás aminek alapvetően senki nincs a birtokában, de aki mégis, az sem fogja a gyikes prolikkal megosztani…

2023. márc. 3. 07:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha te átlagos vagy, akkor hogy akarsz átlag feletti palit?

Valamivel kompenzálni kell, deazt neked kell tudni mi lehet az.

2023. márc. 3. 08:48
 15/16 A kérdező kommentje:

Is.

2023. márc. 3. 11:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már sokszor mondták, hogy modell alkat vagyok és arcra is nagyon helyes, de nem tudom, neked milyen fiúk jönnek be.

Amúgy szerintem IRL legjobb ismerkedni, nyilván úgy rengeteg sráccal találkozol, nagyobb a merítés és jó eséllyel nagyon be is jön valaki.

18f

2023. márc. 3. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!