Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet helyes srácokkal ismerkedni?
Előre is elnézést, tudom, hogy megosztó lesz...
Tehát szakított velem a barátom, így felnéztem a párkereső appokra és egészen elképesztő, hogy micsoda ronda prolikkal vannak tele. Párom amolyan igazi modellarcú, kifejezetten jóképű srác volt... ha nem tudnám, hogy több modell felkérést is elutasított, mondván Őt nem érdekli ez az egész, helyette inkább építészetet tanul egy neves egyetemen, azt hinném, hogy őt látom egy -egy plakáton. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy kiköpött mása egy irtószexi modellnek amúgy.
Mindegy is, a lényeg, hogy Ő amolyan introvertált típus, akit ennek ellenére rengetegen ismernek, mert egyszerűen mindenki bepróbálkozik nála, annyira egyben van a drága. Külsőleg és személyiségileg is...
Na, de nem őt akarom fényezni igazából, csak arra akarok kilyukadni, hogy ugyan éreztem mellette is, hogy milyen szerencsés vagyok, azonban most utólag látom csak igazán, hogy milyen elképesztően lehangoló ez a párkeresés dolog. Ronda, semmilyen, tucatbu.ikkal és prolikkal van tele minden ismerkedős felület.
Mégis mi kellene ahhoz, hogy találjak egy iszonyat dögös srácot, aki velem is szeretne lenni?!?!?!
Mi kell ahhoz? Rengeteg szerencse, Drágám! XDDD
Egyébként elég gyorsan túllettél a barátodon, LOL!
Szerintem jól tette hogy szakított veled a barátod,remélem talál tőled jobbat. Respekt neki! És sok sikert az életbe.. Nyilván oka volt rá,és mint kérdésedből is látszik nagyon nagy az egód és beképzelt vagy.
A barátod úgy gondolkodik hogy a "szépség nem minden",és inkább a tanulást választotta,ezt is jól tette.
"felnéztem a párkereső appokra és egészen elképesztő, hogy micsoda ronda prolikkal vannak tele."
-Durván általánosítasz,kíváncsi vagyok te mennyire lehetsz szép,nem annyira mint hiszed. De nyilván magadat a legszebbnek látod. Lemerem fogadni hogy simán csak egy átlag alatti srác lehetsz, vagy ugyanolyan akikről írsz, csak nagyon magasra tetted a lécet. Te mennyit tudsz visszaadni a helyességből,modell arcból? Lerondázol mindenkit, és csodálkozol hogy nem megy a társkeresés?
"most utólag látom csak igazán, hogy milyen elképesztően lehangoló ez a párkeresés dolog"
- Igen pont az ilyenek miatt mint TE! Az igények és elvárások az egekben. Modell arc kellene,már nem elég egy átlagos helyes arc... Címlapon esetleg ne legyen?
"Mégis mi kellene ahhoz, hogy találjak egy iszonyat dögös srácot, aki velem is szeretne lenni?!?!?!"
- Némi intelligencia,kevesebb elvárás,az egóból kicsit leadni,igényekből leadni. Ebből a kérdésből sugárzik a személyiséged,és nem csodálom ha nem fog veled szóba állni senki... Az ilyenek mindig egyedül maradnak sajnos,ez van..
Elég nárcisztikus vagy... Szerintem...
"Sajnálom", de az nem éri be a La Fiestával, aki ivott már valaha bort.
Ő írt rám facebookon még réges régen.
Eddig Rómeo, Tinder, Bumble
"próbáltam, nem tudtam elfogadni, hogy mással is smárol, amikor együtt van velem és ez megmérgezte az egészet szép lassan..."
- Mondjuk ez elég indok arra hogy szakítsatok. De mint írtam (lehet kicsit durván fogalmaztam) nálad sincs minden rendben. Mert olyan gyakorlatilag nem létezik hogy senki ne jöjjön be. Nagyon válogatsz az a baj. És erre előbb utóbb úgy is rájössz.
Itt nem a srácokkal van baj, hanem veled hogy mindenkit rondának minősítesz és ez eléggé leírja a személyiséged. Ugye külső megfog belső megtart... De tényleg szerintem sok mindenki kíváncsi lenne rád hogy te mit tudsz viszonozni az igényeidhez? (helyes arc,modell alkat).
Én most felnéztem tinderre romeora érdekes rengeteg helyes pasi van... Aki korombeli 20 éves...
Esetleg linkelj egy képet hogy milyen srácok jönnek be.. Kik a zsánereid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!