Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Liftes szatír bejön nektek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liftes szatír bejön nektek?

Figyelt kérdés

K.Krisztián szerintem jól szituált vállalható pasi, nem is gondolnám róla kép alapján hogy ilyenekre vetemedik...

[link]

2023. márc. 1. 04:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%
Ez az eset kivállóan mutatja a nők és a férfiak szexualításának különbségét, azt, hogy a nők mennyire ASZEXUÁLISAK a férfiakhoz képest . Ha egy nő kinálta volna hasolóan punciját, akkor férfiak nem hisztériáztak volna. Hanme lehet hogy belementek volna, de legrosszabb esetben is csak elzavarják, nem követelték volna a kivégzését, meglincselését, mint most.
2023. márc. 1. 12:05
 12/18 anonim ***** válasza:
15%

Bárcsak én lettem volna ott a liftben... 😅 Én tutira nem kergettem volna el😁

29/F

2023. márc. 1. 13:09
 13/18 anonim ***** válasza:
72%

Tök mindegy, hogy néz ki, aki ennyire beteg, azt ütni kell, amíg mozog.

Bár szerintem nem egy nagy szám a srác, utcán naponta látok sokkal jobbakat.

2023. márc. 1. 14:16
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
4-es es 5-os hozzaszolonak: na ez a kulonbseg itt. Ezeknek a lanyoknak biztosan van tartasa, ti meg csak olcso nepmuveszeti agyagedenyek vagytok. Sosem gondoltam, hogy melegkent ezt kell egyszer irnom/mondanom sorstarsaknak, de azert a lofasznak is van vege…4-es: eleg szomoru, hogy egy kvazi buntetojogi tenyallasra ez a reakciod, sokat elarul rolad es a tatongo urrol a fejedben, 5-os: kivanom, hogy kerulj ilyen helyzetbe, de valami otromba kivenhedt szar talaljon meg, aztan ha mar nem tetszik neked kivancsi vagyok akkor is megnyomnad-e a lift stop gombjat. Ja, ezeknek a lanyoknak velhetoen van izlesuk, neked nincs ha a viden lathato szatirt favorizalod, bar szerintem neked teljesen mindegy csak szet tudd tenni a labad…
2023. márc. 1. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Egy heteró szatírnak egy kanos meleg az igazi büntetés. :)

2023. márc. 1. 21:47
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
Mi a rendes neve, hogy rá lehessen keresni? Én nem tudon ki. Linkel valaki képet róla?
2023. márc. 2. 20:57
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem sérti a személyiségi jogokat, hogy feltöltötték arcostól?
2023. márc. 4. 21:02
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Majd a sitten jól megbasszák ezt a kis balf.szt.
2023. márc. 4. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!