Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Liftes szatír bejön nektek?
Figyelt kérdés
K.Krisztián szerintem jól szituált vállalható pasi, nem is gondolnám róla kép alapján hogy ilyenekre vetemedik...
2023. márc. 1. 04:40
11/18 anonim válasza:
Ez az eset kivállóan mutatja a nők és a férfiak szexualításának különbségét, azt, hogy a nők mennyire ASZEXUÁLISAK a férfiakhoz képest . Ha egy nő kinálta volna hasolóan punciját, akkor férfiak nem hisztériáztak volna. Hanme lehet hogy belementek volna, de legrosszabb esetben is csak elzavarják, nem követelték volna a kivégzését, meglincselését, mint most.
12/18 anonim válasza:
Bárcsak én lettem volna ott a liftben... 😅 Én tutira nem kergettem volna el😁
29/F
13/18 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy néz ki, aki ennyire beteg, azt ütni kell, amíg mozog.
Bár szerintem nem egy nagy szám a srác, utcán naponta látok sokkal jobbakat.
14/18 anonim válasza:
4-es es 5-os hozzaszolonak: na ez a kulonbseg itt. Ezeknek a lanyoknak biztosan van tartasa, ti meg csak olcso nepmuveszeti agyagedenyek vagytok. Sosem gondoltam, hogy melegkent ezt kell egyszer irnom/mondanom sorstarsaknak, de azert a lofasznak is van vege…4-es: eleg szomoru, hogy egy kvazi buntetojogi tenyallasra ez a reakciod, sokat elarul rolad es a tatongo urrol a fejedben, 5-os: kivanom, hogy kerulj ilyen helyzetbe, de valami otromba kivenhedt szar talaljon meg, aztan ha mar nem tetszik neked kivancsi vagyok akkor is megnyomnad-e a lift stop gombjat. Ja, ezeknek a lanyoknak velhetoen van izlesuk, neked nincs ha a viden lathato szatirt favorizalod, bar szerintem neked teljesen mindegy csak szet tudd tenni a labad…
15/18 anonim válasza:
Egy heteró szatírnak egy kanos meleg az igazi büntetés. :)
16/18 anonim válasza:
Mi a rendes neve, hogy rá lehessen keresni? Én nem tudon ki. Linkel valaki képet róla?
17/18 anonim válasza:
Ez nem sérti a személyiségi jogokat, hogy feltöltötték arcostól?
18/18 anonim válasza:
Majd a sitten jól megbasszák ezt a kis balf.szt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!