Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Liftes szatír bejön nektek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liftes szatír bejön nektek?

Figyelt kérdés

K.Krisztián szerintem jól szituált vállalható pasi, nem is gondolnám róla kép alapján hogy ilyenekre vetemedik...

[link]

2023. márc. 1. 04:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
18%
Nem csinált semmit, csak be akart szállni a liftbe. Remélem garázdaságért megbűntetik a liftben lévőket.
2023. márc. 1. 06:09
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Ja, oott sem volt senki sem, a lift is csak úgy önmagától működik...
2023. márc. 1. 07:08
 3/18 Jani Belucci ***** válasza:
91%
Csukta volna oda a farkát a liftajtó. Bele sem merek gondolni mi lett volna ha egyedül van ott egy lány.
2023. márc. 1. 07:50
 4/18 anonim ***** válasza:
7%

Meg lett volna dugva valaki által, aki jól is néz ki.

2023. márc. 1. 08:52
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
en behuztam volna a liftbe,megnyomtam volna a stop gombot azt térdelve be is kaptam volna neki :D
2023. márc. 1. 09:30
 6/18 Jani Belucci ***** válasza:
100%
#4: Aha. Tehát akkor bármit szabad neki, csak mert nem ronda? Szörnyen eltorzult értékrend ez.
2023. márc. 1. 09:31
 7/18 anonim ***** válasza:
15%

Akár hiszed, akár nem, a liftben lévők mindannyian szívesen szexeltek volna vele, csak egyik se merte ezt a többiek előtt felvállalni, ezért inkább elkergették.

2023. márc. 1. 09:47
 8/18 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos a világ sokmindent elnéz/megbocsát a szépeknek. Ronda emberként napi szinten hátrányt jelent a külsőm, ügyintézésnél, orvosnál, vagy egy sima bolti bevásárlásnál is.

2023. márc. 1. 10:08
 9/18 anonim ***** válasza:
15%

Az, hogy egy férfi flörtöl vagy zaklat egyedül attól függ tetszik-e a nőnek.

Úgy látszik a liftes lányoknak nem volt az esete.

2023. márc. 1. 10:51
 10/18 A kérdező kommentje:

Ilyen külsővel érthetetlen amit tett, még csak drogosnak sem néz ki.

Szopófantom kellett volna neki. Xd

Amúgy igen, ha bányarém lenne jobban elítélnék holott szerintem tettei súlyát ez nem befolyásolja.

2023. márc. 1. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!