Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kapcsolatoknál mennyire számít a magasság?
Emberi dolgok jobban számítanak..
Bár én magas vagyok,és tény,hogy egy alacsonyabbat jobban tudnék szeretgetni,de ez csak egy szempont.
Ha emberileg okés,az a legtöbb !
A magasság szerintem számít és tud hátrány is lenni. Pl. én elég magas vagyok és passzív, amiért sokan visszautasítanak, mivel minden aktív alacsonyabb passzívat keres.
Illetve a másik a súly. Mivel magasabb vagyok, ezért nyilván a súlyom sem annyi vékonyan, mint mondjuk egy 175 cm magas vékony passzívnak.
Viszont hiába vagyok vékony, így is kapok olyan reakciót valamiért, hogy ők vékonyat keresnek, csak azért, mert a magasságomhoz más súly párosul vékonyan is.
Ha lemennék 70 kilóra, akkor az már szerintem egészségügyi kockázat lenne, mert így is kilátszanak a bordáim.
Szóval a magasság mindenképpen számít és szívás, ha nem a többség által preferált skatulyában vagy.
#5 : ha ölébe ulsz a párodnak,akkor nem zavar semmit a pusziban,csókban a magasság.
#7 : nem mindenki így áll hozzá,nincsenek elvárások ilyen téren egy passzívtól.
#8 : ez inkább szexpartnernél,alkalminál számít.
Ha társat keresek,nekem a fentiek egyáltalán nem számítanak!
9es. Persze, de nem mindig ülhet az ember a másik ölébe, pl elköszönéskor reggel munka elött, vagy az utcán, de amúgy értem hogy mit mondasz. 😄
5ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!