Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg téma) A magasabb, erősebb testalkatú srácoknak bejönnek az alacsony, vékony fiúk is?
Szerintem simán bejöhetsz neki!
Eleve, mivel tudja is a paramétereidet.
Ha tudja, akkor mi baj lehet?
Ha veled randizik, valószínűleg a te alkatod jön be neki.
Have fun! ;)
Elég nagy vagyok. Kellek ezeknek a búzáknak is. Odajon egy csávó, mondja szívesen megismernélek. Mondom itt töröm el az állad ha nem húzol innen. De volt mikor 1 nap 2 homár is megakart ismerni. Végén már én futottam. Borzalom mik vannak, ennyi gyp-s
24f Testépítő bajnok 8x
Felfoghatnád bóknak is, és utána kedvesen elutasíthatod. Annyira vonzó voltál számukra, hogy vették a bátorságot és leszólítottak.
Felteszem, ha a belső tulajdonságodat látták volna, már rögtön nem mentek volna oda hozzád.
Ezek a kérdések mindig kiborítanak és ideges leszek.
Könyörgöm, mi az összefüggés egy ember saját kinézete, saját tulajdonságai és az általa szeretett, neki tetsző tulajdonságok között?
Hogy a a fenébe lehetne általánosítani, hogy a magasaknak, vagy a kék szeműeknek kik tetszenek?
Elárulom, sehogy, mert minden embernek mások az ideáljai, a vágyai és ez nem függ a saját genetikus alapú kinézetétől.
Biztos bejön neki
Különben nem találkoznak veled.
De nem 100%ugyse hogy elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!