Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony testalkatú, kisfarkú srácok, nektek hány cm?
Figyelt kérdés
18-30 éves korosztály véleménye érdekel, de bárki hozzászólhat.
Én 18 vagyok és elég vékony.
165cm 51kg és hát...11cm a kukesz.
És elég későn érő tipus is, sajna. Hát a szőrröl ne is beszéljünk.
Cikiznek is vele eleget a suliba.
És attól parázok, hogy ekkora marad.
Kívancsi vagyok, hogy van-e ilyen ember még aki ilyen szerencsétlen mint én.
Köszi a válaszokat.
Kort irjatok légyszi.
2021. szept. 2. 08:42
1/11 anonim válasza:
mármint a farkad miatt vagy mert nem vagy szőrös?
ha passzív vagy akkor oly mindegy, de ha aktív akkor sincs gáz
23f
2/11 anonim válasza:
Az enyém ennél is kisebb. 10 centis...
4/11 anonim válasza:
a magasságnak és a testsúlynak semmi köze ahhoz hogy mekkora a kárszeg
valszeg ekkora marad
doki jobban megtudja mondani mint az itteniek
5/11 anonim válasza:
Nekem 10-11 centi,viszont én nagyon szőrös vagyok
7/11 anonim válasza:
Lehet magasnak kicsi, és alacsonynak nagy, de ha egymás mellé állítanak 10 190cm és 10 165 cm-es palit, lenne kulombseg...
8/11 anonim válasza:
27 vagyok és 11 cm és passzív is vagyok meg szőrt lent borotválom és kevés testszörzettel rendelkezem. 184 cm magas 75 kg ha ez is fontos.
9/11 anonim válasza:
8. Voltam vissza térve a későn érésre 27 évesen nem néznek 18 nak szoval el kérik a személyigazolványt
10/11 anonim válasza:
30 vagyok, nekem is 11 cm. 178 magas, 76 kg. És én is elég szőrös. Mindig nagyon gátlásos voltam, utóbbi pár évben kezdtem lassan elfogadni magam. A pozitív visszajelzés nyilván tud segíteni. Volt már benne részem. De olyan is volt, még régebben, hogy hiába volt rám gerjedve a srác, lekopott, mert kiderült, hogy passzív és nagy farokra vágyott. Emlékszem, azt elég nehezen viseltem. Ma már csak röhögök rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!