Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg lehetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg lehetek?

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet, hogy fiu vagyok es a kedvenc szinem a sotet lila, es nem a feketevagy a kek. Szerintetek igy melegnek szamitok? Tok sok sorozatba van a Netflixen meleg karakter, tehat akkor en vagyok a meleg? Alapvetoen lanyokkal szoktam szexelni meg parkapcsolatba lepni.

2023. febr. 27. 13:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelmű hogy langyi vagy, nem is kicsit
2023. febr. 28. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem fekete a kedvenc színem, akkor most hetero vagyok? :D
2023. febr. 28. 20:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt komolyan gondoltad?
2023. febr. 28. 21:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon orulok hogy megzavaztatok ezt nekem mostmar biztos vagyok a szexualitasomban.
2023. márc. 4. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A szín az szín a netflix sorozat meg netflix sorozat, nem ez fogja meghatározni hogy meleg vagy e.

Akkor vagy meleg ha az életed úgy képzeled el hogy egy férfival éled le az életed ha arra vágysz pasoval legyél pasi érintsen és te őt.

Ha nem ez van benned akkor ez csak beindít fellángolás de ennyi, de döntsd el melyiket választod mert nem mindegy

2023. márc. 5. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!