Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez fura, mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel hetente van közös óránk az egyetemen. Egyszer összeakadt a tekintetünk, másodpercekig néztünk egymás szemébe, majd zavarba jöttem és elkaptam a tekintetem. Gondoltam, biztos véletlen volt, elbambult vagy hasonló, ám gondolatmenetem igazolására kicsivel később megpróbáltam újra felvenni vele a szemkontaktust, ami szinte azonnal sikerült. Nagyon meglepődtem, mikor tizenvalahány másodpercig "szemeztünk", ez már biztosan nem véletlen. Én meleg vagyok (ami kívülről egyáltalán nem látszik rajtam, és ő ezt nem is tudja), viszont neki (tudtommal) barátnője van! Emiatt érzem nagyon furának a helyzetet.
22/F
2023. febr. 26. 18:48
2/16 A kérdező kommentje:
Hogyan? Mit mondjak neki?
2023. febr. 26. 19:20
3/16 anonim válasza:
Próbálj meg vele először picit barátkozni
4/16 anonim válasza:
Valahogy szóba kéne álljatok.szerintem ő se teljesen hetero.lehet azt hiszed hogy nem tudja rólad ,de közben meg félelmetesen jó az úgynevezett gayradarja.
5/16 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálok barátkozni vele, bár legtöbbször társaságban van. Óra előtt nincs lehetőség, mert egy másik óráról érkezem, amit nagyon elhúznak, így épphogy átérek :D esetleg majd óra után, ha nem siet sehová. Vagy az órai csoportmunkán megpróbálok egy csoportba kerülni vele.
2023. febr. 26. 19:31
6/16 anonim válasza:
3-4 es vagyok!És ne kapd el a tekinteted.nyugodtan nézz a szemébe.nem hinném,hogy bármi negatívat tenne veled.ha akart volna már tett volna.nem tett!!!ez tök joooo
8/16 A kérdező kommentje:
Bejelöljem facebook-on? Bár élőben még nem beszéltünk. Meg a felrakott barátnős képei elbizonytalanítóak. Zavarna, ha olyannal kezdenék ki, aki kapcsolatban van.
2023. febr. 26. 20:58
9/16 anonim válasza:
Hogy milyen beszariak a mai fiatalok... Megdícséred az ingét, esetleg a szeme színét stb. Nem a középkorban élünk, ahol a máglyát kockáztatta akiről kiderült, hogy meleg.
10/16 anonim válasza:
Ez nem beszariság.a kérdező nyilván tapasztalatlan ismerkedés terén ,és bizonytalan is.ezért nem kell cseszegetni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!