Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem szánalmas ez a zsigerből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szánalmas ez a zsigerből jövő hazudozás?

Figyelt kérdés

[link]

Leírja, hogy nincs semmi elvárása, majd tulajdonképpen az elvárásait kezdi sorolni.

2023. febr. 26. 10:44
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy elutasítok valakit? Ő utasított el engem. A belinkelt beszélgetés ott nem fejeződött be, hanem kiderült, hogy ő valóban csak abban az esetben lett volna hajlandó találkozni velem, ha megdughatott volna.

Szóval miért kell engem itt bemocskolni azzal, hogy rettegek a szextől, miközben bárkivel hajlandó vagyok szexelni, aki tetszik. Miért védtek olyanokat, akik még az adoniszokat is kirúgdossák az ágyukból, ha nem dughatják meg?

2023. febr. 28. 20:06
 32/43 Jani Belucci ***** válasza:
100%

Akkor légy olyan szíves, és fogalmazz egyértelműen, világosan. Adj kontextust a belinkelt beszélgetés részlethez. Mert amiket eddig leírtál, annak nem sok értelme van.

A linkelt képen az látszik, hogy te is és ő is szexelnétek. Oké. Ő azt mondta, hogy az aktív oldalt preferálja. Még eddig is oké. A többi válaszod alapján viszont te nem szeretnéd, hogy megdugjon. Ez is tökre oké. Akkor szépen megmondod neki, hogy te csak orált szeretnél. Ha ő mindenképpen dugni szeretne, te meg semmiképp sem, akkor simán nem egymást keresitek.

De hogy hogy jön ebbe a történetbe, hogy neki elvárásai vannak és hazudik, az valami földöntúli dolog számomra. El tudod magyarázni milyen az ha valakinek "nincsenek elvárásai"? Mert szerintem a legtöbb embernek valami egészen mást jelent, mint amire te gondolsz. És feltételezem az úriember sem értette mire gondolsz, mert nem kommunikáltad effektíven az igényeidet (vele ellentétben).

Most itt is a kommentek között azért van ez a felfordulás, mert nem tudjuk mit akarsz vagy hogy mi jár a fejedben. Úgyhogy vagy fejtsd ki mi történt pontosan, és mi a bajod vele, vagy pedig hagyjuk az egészet. Mert ennek nem sok értelme van hogy félinformációk alapján próbáljuk interpretálni ezt a valamit, amit ideraktál.

2023. febr. 28. 21:04
 33/43 A kérdező kommentje:

Itt inkább az a kérdés, hogy Ő hogyan érti az elvárás szót. Hiszen ha azt írta, hogy nincsenek elvárásai, akkor bizonyára neki is van egy elképzelése ennek a szónak a jelentéséről, máskülönben nem írta volna.

Nekem az az elképzelésem (amit már egyszer leírtam), hogy itt pusztán arról van szó, hogy a válaszoló zsigerből letagadott valamit, amit még csak nem is értelmezett. Azért tagadta le, mert félt tőle, hogy ha igennel válaszol, akkor őt valami túlzott igenyű fasznak fogom tartani.

2023. febr. 28. 21:28
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, már igazán túltehetnéd magad ezen! 😆
2023. febr. 28. 21:38
 35/43 A kérdező kommentje:
Könnyű mondania ezt egy olyan embernek, aki maga is a elvárásokat szabók közül kerül ki.
2023. febr. 28. 21:51
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a furcsa, ha valakinek nincs semmilyen elvárása, valamint az is, ha nagyon sok. Nem hiszem, hogy ezt különösképpen kellene részleteznem.
2023. febr. 28. 21:53
 37/43 A kérdező kommentje:

De mi azon a furcsa, hogy valakivel szívesen találkozok kötetlenül, ha képekről tetszik?

Neked komolyan kevésbé furcsák azok az emberek, akik Chris Hemsworthot is kirugdossák az ágyukból, ha nem dughatják meg?

2023. febr. 28. 21:58
 38/43 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Akkor könyörgöm, az isten szerelmére, kommunikálj randiappokon világosan! Ne azt mondd neki hogy "Semmi kifogásom ellene", hanem hogy "Benne vagyok, de maximum orálban". Ő simán megosztotta veled nyíltan a preferenciáit, erre meg elkezdtél vádaskodni meg hazugnak nevezni őt. Persze hogy félre siklott a beszélgetés. Egyébként az hogy nem akarsz dugni ugyanilyen preferencia vagy "elvárás". Chris Hemsworth meg nem vagy. Persze hogy mást keres, ha nem akarsz dugni vele, de ő meg dugást keres. És akkor mi van? Te meg keresel olyat, aki nem akar megdugni. WOW!!! Kvantumfizika! Olyan egyszerű, hétköznapi dolgon rugózol, amit nem is értek, hogy hogyan lehet ilyenen fennakadni. Jól vagy? Kell aggódni érted?
2023. márc. 1. 07:32
 39/43 A kérdező kommentje:

Miért hazudod még mindig preferenciáknak az ő elvárásait? Leírtam, hogy a találkozót ő utasította vissza, mert nem nyújtok neki eleget az elvárásaiból.

2023. márc. 1. 08:32
 40/43 Jani Belucci ***** válasza:
100%
A legtöbb embernek a szex anált is jelent. Így ha azt írod, hogy ne legyenek elvárásai a szexben, akkor ez úgy értendő, hogy azon felül hogy dugtok, ne legyenek egyéb elvárások. A te dolgod hogy világossá tegyed a másiknak, hogy mit is akarsz, és szex alatt csak orált értesz. Nem hazudni akart neked, hanem simán nem adtál neki elég információt. Senki sem gondolatolvasó.
2023. márc. 1. 09:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.