Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom ,hogy valaki a saját neméhez vonzódik?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy van egy férfi ,aki tetszik ,de kétségeim vannak arról ,hogy ő meleg. Mire figyeljek? Milyen jelek vannak?2023. febr. 24. 20:11
1/6 anonim válasza:
Szokott veled szemezni?
Beszéltetek már?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen . A hangja olyan nyálas.Szokott nézni engem is ,de a férfiakat is.
2023. febr. 24. 20:27
3/6 anonim válasza:
A hanghordozás egyáltalán nem biztos jele a melegségnek. Amúgy meg nem az a lényeg, hogy általában hogyan viselkedik, hanem, hogy veled hogyan viselkedik.
4/6 A kérdező kommentje:
De ha fiúkat is nézi meg engem is? Akkor próbálkozzak nála?
2023. febr. 24. 21:02
5/6 anonim válasza:
Hmm. Saját élmény alapján tudok beszámolni a tapasztalataimról. Szerintem az egyik legjobb jele, ha a két fél keresi egymás tekintetét. Nem szoktam erről beszélgetni másokkal, de nagyon sokszor veszem észre azt, hogy pl utazás közben egy másik sráccal összeakad a tekintetünk (nem egyszer, hanem egymás után többször), volt már olyan is, hogy elmosolyodtam. Picit kellemetlen, de egyben jó érzés is volt. Volt olyan, akivel más-más időpontokban, ugyanazon a helyszínen már 3x láttuk egymást és mindegyik alkalommal mélyen egymás szemébe néztünk, ami szerintem jelent valamit, de majd eldől... :P (A hang, mozgás stb. szerintem egyáltalán nem jelent semmit, esetleg akkor, ha az illető alkohol befolyása alatt van és felszabadultak a gátlások, akkor jobban felismerhetőek a melegek.)
6/6 anonim válasza:
Meleg pasik olyan üres tekintettel néznek rád mintha egy lámpa lennél, míg a heterok szemében van valami csillogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!