Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amivel kicsit leküzdhetném a szégyellősséget?
Figyelt kérdés
31 éves vagyok és nagyon kezdő, még nem volt kapcsolatom. Van egy srác egyelőre akivel dumálgatok, elvileg jövő héten találkozunk, külsőre is tetszik, szimpatikus stb, de ő szeretne egy két dolgot, erdőben esetleg, én kicsit félek de ha minden ilyen közeledést elutasítok, sosem lesz semmi. Szóval nem tudom.2023. febr. 24. 18:15
2/9 anonim válasza:
hasonlóan szégyellős vagyok én is, pedig nagyon szeretnék ismerkedni. Mikor eljut idáig a dolog nagyon nehezen nyílok meg én is. :((
3/9 anonim válasza:
Az nem baj ha valakiben van némi gátlás,szerintem ez természetes,főleg aki még csak most csöppent bele és kezdő még a fiús szexben.Én azt gondolom hogy egyelőre ne ilyen helyeken kezd.Ne utasítsd el,csak mond hogy az ilyen helyeket sem zárod ki,csak majd kicsit később.Előbb legyetek együtt párszor intimebb helyeken,és idővel oldódni fog benned ez a szégyenlősség.Ha erdőben vagy hasonló helyeken szexelsz kezdőként,tuti hogy nem fogod élvezni picit sem.Arra tudsz csak figyelni hogy ki láthat meg,nem jön-e valaki.Feszélyezett,és ideges leszel,az meg szex közben a legrosszabb szerintem.
4/9 anonim válasza:
Jövő héten találkoztok először, és máris erdőben akar ezt-azt… ígéretes egy kapcsolat.. 😂😂😂
5/9 A kérdező kommentje:
Mert lehet ő már tapasztaltabb
2023. febr. 24. 19:09
6/9 anonim válasza:
De komoly kapcsolatot szeretnél, vagy barátság extrákkalt, esetleg alkalmit? Nem mindegy. 😅
7/9 A kérdező kommentje:
Inkább a középső. Mert muszáj lesz valahol elkezdeni
2023. febr. 24. 19:19
8/9 anonim válasza:
Egyelőre működjön a barátság része, aztán jöhetnek az extrák, szerintem. 😅
9/9 anonim válasza:
Praktikus az erdő, senki nem hallja a sikolyodat... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!