Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szégyellős fiúk! Hogy érzitek...

Szégyellős fiúk! Hogy érzitek magatokat, ha orvosnál vetkőzni kell?

Figyelt kérdés
Mesélte egy ismerősöm, hogy annyira szégyellős, majdnem mint egy lány, nem szeret senki előtt vetkőzni, a mellkasára, mellbimbóra pláne nagyon. És fél az orvosi vizsgálatoktól, mert hát egy fiúnak ugye felül semmi olyankor. Érdekelne, hogy más fiú is van-e aki ilyen szégyellős? Mondjuk én sajnálom az ismerőst, mert strandra se sikerül elhívni.

#férfi #mellbimbó #szemérem #orvos szégyellősség
2018. aug. 23. 22:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Férfi vagyok, tehát szemérmes. De nyilván nem a felső testem meztelensége zavar, azt hiszem ez egyértelmű.
2018. aug. 23. 22:40
 2/18 anonim ***** válasza:
En leborotváltam a mellkasom és látszik ahogy nő,ezért szégyellem
2018. aug. 23. 23:09
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha sokat jar dokihoz egy ido utan megszokja. Nincs mit szegyelni
2018. aug. 23. 23:56
 4/18 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező, aki ennyire szégyellős, mint az ismerősöd, annak komoly lelki defektje van!
2018. aug. 24. 01:06
 5/18 anonim ***** válasza:
Biztos van, de attól ez még túlmutat a normálisnak mondható szégyenlősségen.Mint biztos te is tudod:a félelmeket(gátlásokat) csak úgy lehet legyőzni ha szembenézel velük,különben egy életen át futhatsz előlük.Szóval mégiscsak beszéljétek rá a strandra, mondjuk először akkor mikor kevesen vannak.
2018. aug. 24. 06:48
 6/18 szamo77db ***** válasza:
0%
Engem nem zavar. Látott ő már férfitestet sokszor.
2018. aug. 24. 09:42
 7/18 anonim ***** válasza:
19%
Na az ilyen szégyenlős fiúkért kellene visszahozni a sorozást, a bevonulást, és a katonaságot. 10 másodperc alatt elfelejtenék, hogy szégyenlősek.
2018. aug. 24. 11:24
 8/18 anonim ***** válasza:
20%

Nagyon is egyet értek a 7 válaszával .Ilyenné nevelik a szülők a gyerekeiket.Ezek a mama kedvencek .Igyekeznek kibújni az iskolai orvosi vizsgálat alól is,amit egyébként is törvény ír elő.

Hogy mi okozza a szégyenlősséget más felől,erről a szexológiában azt írja a könyv szerzője,NINCSENEK MEG ELÉGEDVE A TESTÜKKEL.

2018. aug. 24. 13:55
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Na én meg pont nem értek egyet 7 és 8 válaszával. Milyen érdekes, hogy ki is írtad, hogy rosszul nevelik a szülők. Miért van az akkor mégis, hogy a sorkatonasággal akarod helyrehozni...? Mi lenne ha csak egyszer a szülőket vonnánk felelősségre olyan dolog miatt amit a szülők rontottak el?
2018. aug. 24. 14:30
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mondjuk benzinnel nem lehet tüzet oltani szerintem.
2018. aug. 24. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!