Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szégyellős fiúk! Hogy érzitek...

Szégyellős fiúk! Hogy érzitek magatokat, ha orvosnál vetkőzni kell?

Figyelt kérdés
Mesélte egy ismerősöm, hogy annyira szégyellős, majdnem mint egy lány, nem szeret senki előtt vetkőzni, a mellkasára, mellbimbóra pláne nagyon. És fél az orvosi vizsgálatoktól, mert hát egy fiúnak ugye felül semmi olyankor. Érdekelne, hogy más fiú is van-e aki ilyen szégyellős? Mondjuk én sajnálom az ismerőst, mert strandra se sikerül elhívni.

#férfi #mellbimbó #szemérem #orvos szégyellősség
2018. aug. 23. 22:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én például nagyon szégyellem magamat, ha az orvos a mellkasomon hallgatózik a fonendoszkójával, mert szexuálisan felizgat, ha vizsgálják a szívemet, ezért baromi kínos az egész. Ha férfi orvos, akkor azért, ha nő, akkor meg azért...

F.

2018. aug. 24. 17:56
 12/18 anonim ***** válasza:
9%

Azért a sorkatonasággal,mert ott nincs kibúvó a meztelenségre. Nincsenek kabibnos fűrdők,csak közös zuhanyzók,ahova kiírt ídőben lehet menni zuhanyozni.

Ezt is meg kell szokni egy fiatalnak,mint annyi mást meg kellene .Már csak itt vannak olyan zuhanyzók,ahol egymást láthatják ruha nélkül .Kórházak,kollégiumok is már mind 1 személyre szabottak .

2018. aug. 24. 18:08
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Hagyjuk már ezt a sorkatonaságot.. Én is voltam katona, ennek ellenére az orvosnál a mai napig nagyon kellemetlenül érzem magam, ha meztelenre kell vetkőzni.
2018. aug. 24. 18:53
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
12 szerinted komolyan az teszi a férfit férfivá, hogy egy rakás másik meztelen férfi előtt mutogatja magát mert nincs más választása? :/
2018. aug. 24. 22:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem mindenki szeret félmeztelenül lenni,van akinek a felső teste(vagy egész nem valami szép)deformitása van,túl szőrös,van akinek az egész teste tök anyajegyes vagy szeplős volt,beesett a mellkasa vagy éppen kövér.De van aki eleve nem az a félmeztelenül mászkálós.

Én is ismertem hasonlót.Egyiknek a felső teste tele volt anyajeggyel,de ilyet még nem láttam kb 30 db nagy fekete hátán,hasám + szeplők és a karján is voltak ott normálisabb,kisebbek.Igen gyorsan cserélt pólót azt hitte senki nem látja.

2018. aug. 26. 11:10
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Off: De szerintem a legtöbb ember alapból nem szeret orvoshoz menni nemtől függetlenül.
2018. aug. 26. 11:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szágyellős voltam, baroira utáltam félmeztelenül is lenni korábban. Pedig semmi kivetnivaló nincs a testemen.
2023. márc. 7. 13:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szőrös a mellkasom,emiatt szégyellek levetkőzni mások előtt
2023. ápr. 18. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!