Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy passzív srác élvez el,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy passzív srác élvez el, akkor ő is ejakulál? Vagy ő csak élvezi míg a másik tömi?

Figyelt kérdés
A passzív srácoknak is jön ilyenkor ki sperma vagy csak az aktív félnek?

2023. febr. 24. 07:42
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Bocsi, de ez nagyon buta kérdés. Ha egy férfi elélvez, jön ki sperma, tök mindegy, milyen úton érte el. Nagyon ritkán előfordulhat száraz orgazmus.
2023. febr. 24. 08:42
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Passzív srác el tud élvezni úgy is hogy nem jön ki sperma.

Van olyan is hogy csak előváladék.

És olyan is hogy hogy nem ér magához mégis kilövel.

Van aki csak azt élvezi hogy az aktívat kielégíti és neki ez az élvezet, orgazmus nélkül.

2023. febr. 24. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem annyira buta a kérdés. Ha análisan élvezek van hogy alig jön sperma csak előváladék. Vagy több előváladékhoz hasonló átlátszó de hígabb anyag, elvileg ez a "squirt" ami a lányoknál is van.
2023. febr. 24. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem egy picit távolodjunk el a testi élvezet résztől, ugyanis fiatalabb koromban, amikor a bottom szerepet tanulgattam (azóta vers. lettem), akkor én nem vártam el a másiktól, hogy ő is kényeztessen úgy, mint én őt (legyen szó bármiről) - az okozta nekem az élvezetet, az örömöt, hogy egyfajta katarzissal töltött el a másik csúcsra juttatása. Olyan lelki élvezet, vagy valami ilyesmi. :) Egyébként pedig a férfi "g-pont" izgatása tud elég komoly örömöket kiváltani.
2023. febr. 25. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
85%

Amióta rendszeresen megdugnak, azóta kevesebb sperma jön... néha ha kiverem, akkor is kevesebb jön, mint régebben, mielőtt meleg lettem. Általában az aktívnak van sok spermája, ami lefolyik a heréimen. :)

28/F passzív

2023. febr. 25. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!