Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hova vigyek el egy srácot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyek el egy srácot második randira?

Figyelt kérdés

Nem érzem azt, hogy első randin nagy fellángolás lett volna, de a beszélgetés kellemes volt, egy melegbárba mentünk, ittunk pár sört meg ettünk egy jót. Nincs ghosting sem, de nem is érzem, hogy nagyon egymásba lennénk esve már most. Viszont szeretnék ennek adni egy esélyt, tegnap meg is kérdeztem a srácot, mondta h benne van a randiban pénteken.

Este végzünk mindketten. De nem tudom mi lenne jó helyszín. Megint egy bár?

2023. febr. 22. 12:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bár az ne legyen. Étterem+séta elég.
2023. febr. 23. 16:27
 12/17 A kérdező kommentje:
Azért mondom, hogy az nem egy fix dolog. Max ha kedvünk támad hozzá.
2023. febr. 23. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Két kérdésem lenne:

1,) Mi mellett döntöttél? és

2,) Hogy sikerült a randitok?

2023. márc. 9. 09:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Hali, igazabol baratsag lett az egeszbol, rajottunk, hogy nem igazan egymast keressuk, meg mindketten aktivok vagyunk. :) De nem baj, irunk egymasnak, multkor meghivott a barati tarsasagaba karaokera. Meg megittunk egy sort ket hete. Kellemes volt amugy.
2023. márc. 9. 10:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Na ez az látot.

Ez a Való Világ, és ez ér valamit.

Szereztél egy barátot, ezáltal új emberkéket fogsz megismerni, új társaságokat, és hidd el, ráfogsz találni egy aranyos kis passzív nyuszikára.

Ez az igazi társkeresés, és nem a netes baromságok.

2023. márc. 9. 10:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Na ez az. A srac tenyleg rendes amugy. Oszinten megkonnyebbultem, amikor kijelentette, hogy szivesen talizik de nem ugy mint egy randi. Aztan tok jot elbeszelgettunk, masnap volt a karaoke party.
2023. márc. 9. 10:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy mint egy randi.

Ez a lényeg.

Az emberek álltalában ott bukják el a társkeresést, hogy a randira készülni kell, mindenki feszeng, mindenki megpróbál megfelelni.

De ha csak úgy spontán jön egy lehetőség, ami nem kifejezetten randi, abból lesz a jó kapcsolat.

2023. márc. 9. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!