Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hova vigyek el egy srácot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyek el egy srácot második randira?

Figyelt kérdés

Nem érzem azt, hogy első randin nagy fellángolás lett volna, de a beszélgetés kellemes volt, egy melegbárba mentünk, ittunk pár sört meg ettünk egy jót. Nincs ghosting sem, de nem is érzem, hogy nagyon egymásba lennénk esve már most. Viszont szeretnék ennek adni egy esélyt, tegnap meg is kérdeztem a srácot, mondta h benne van a randiban pénteken.

Este végzünk mindketten. De nem tudom mi lenne jó helyszín. Megint egy bár?

2023. febr. 22. 12:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%

"Megint egy bár?" Szerintem második randi indításnak nem jó. Esetleg ha jól alakulnak a dolgok talán, de múltkor már megvolt. Én valami semlegesebb helyet keresnék, úgyis jó idő van. A lényeg, hogy valami olyan helyre mennék vele, ahol lehet andalogni, beszélgetni, így VELE ismerkedni. Nekem erre be szokott jönni a belváros az V. IX. ker közgáz és a Bakáts tér, a Nehru park a dunánál meg ha kajások lesztek ott a bálna. Akkor jó szokott lenni még az Artmozik valamelyikében megnézni egy filmet. - Ez mondjuk az én kis mocskos praktikám, hogy nem ezzel kezdem de ha már "szembejött az utcán" bedobom, hogy nézzünk meg valamit. Akkor már azért jól szokott esni leülni meg jó a büfé(=van sör!) és többnyire jók a filmek is.

So, Én így szoktam.

2023. febr. 22. 13:07
 2/17 anonim ***** válasza:
61%

Szauna69 vagy Magnum. :)

Sétálgatni a városban, beszélgetni, beülni egy cukrászdába egy sütire, fagyira. Hétvégén kirándulni, vagy egy fürdőben pancsikolni, naturista szaunázni.

Ha engem hívnál randizni, mostmár tudod, hogy mit csinálnék szívesen. :)

2023. febr. 22. 13:10
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A második randi helyszíne véletlenül se mozi legyen. Olyan helyet válasszatok/válassz ahol tudtok normálisan beszélgetni, erre egy mozi alkalmatlan.
2023. febr. 22. 15:08
 4/17 A kérdező kommentje:
Viszont este fele meg mar hűvösebb van, szoval olyan sokat kint sem tudunk lenni, valahova be kell majd ulnunk.
2023. febr. 22. 15:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Péntekre pedig még egész jó időt mond. 😅
2023. febr. 22. 15:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

A meleg szauna is jó, de szerintem csak akkor, ha már teljesen stabil, tuti a kapcsolat.

Máskülönben könnyen megtörténhet, hogy megtetszik valaki más.

Én is így jártam. Bementem a Lacival, pár óra múlva meg kijöttem a Ferivel.

Úgyhogy óvatosan duhajkodjunk virágszálaim.

2023. febr. 23. 10:04
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszi 😅 szerintem ez még erős lenne egy randi után, ahol még csak nem is csókolóztunk.
2023. febr. 23. 10:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el egy cukrászdába, amikor megkérdezi mit kérsz, akkor kacsints rá. 😏😅
2023. febr. 23. 10:43
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Vagy mond azt, hogy kérek egy piros marcipáncszivet. 😃😄

A női szeszélyt, / van ilyen süti is/, azt mindenképp utasítsd el. 🤭

A habroló az jöhet dögivel.

Van egy ilyen nevű meleg szórakozóhely is. Ismered nyuszika ??

A cukrászda az valóban jó, mert ott nincs hangos zene, lehet beszélgetni.

Kiderül, hogy egyeznek e a terveitek, és az, hogy ki mit szeretne.

2023. febr. 23. 11:30
 10/17 A kérdező kommentje:
Egyebkent gondoltam egy nyugisabb etteremre is, ahol lehet beszelni. Utana meg seta majd bar. Mit gondoltok errol? Persze nem muszaj h legyen bar is, azt majd meglatjuk.
2023. febr. 23. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!