Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha az aktív nem akar kielégíteni szex után?
Figyelt kérdés
Egy lentebbi kérdésről jutott eszembe. Én pl szeretem ha a passzív csak kényeztet de nem vár el semmit. Azonban van aki szerint ez önzőség, stb. Téged zavarna? Hány éves vagy?2023. febr. 20. 12:46
11/15 anonim válasza:
Ha meg van beszélve akkor nincs gond vele.
Egy partner jó lenne akinek ez elég.
Ahogy írták fentebb az aktívak, hogy milyen velük, jó lenne egy ilyen partner.
12/15 anonim válasza:
még ém sohasem voltam férfival
de engem a passzív szerep izgat nagyon
ha szerintem engem dugna az aktív, közben én is verném a farkam és úgy próbálnám időzíteni, hogy együtt élvezzünk el :P
csak ő a seggembe
vagy kitudja... lehet, hogy olyan jól dugna, hogy csak a farkától elélveznék :P
ha lenne hozzá partnerem :/
13/15 anonim válasza:
Én passzívként csak azt szeretem ha én kényeztettem a partnerem. 33 éves sportos passzív srác vagyok Győr.
14/15 anonim válasza:
Nincs benne önzőség. Én is jobban szeretem ha csak orálisan kényeztetem a farkát az aktív srácnak és utána megdug. Nagyobb élvezet mint ha kiverné vagy orálisan elégítene ki.
15/15 anonim válasza:
Nekem passzívként csak az férne bele ha én kényeztethetek. :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!