Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz ha az aktív nem akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha az aktív nem akar kielégíteni szex után?

Figyelt kérdés
Egy lentebbi kérdésről jutott eszembe. Én pl szeretem ha a passzív csak kényeztet de nem vár el semmit. Azonban van aki szerint ez önzőség, stb. Téged zavarna? Hány éves vagy?
2023. febr. 20. 12:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg van beszélve akkor nincs gond vele.

Egy partner jó lenne akinek ez elég.

Ahogy írták fentebb az aktívak, hogy milyen velük, jó lenne egy ilyen partner.

2023. febr. 20. 21:36
 12/15 anonim ***** válasza:
6%

még ém sohasem voltam férfival

de engem a passzív szerep izgat nagyon

ha szerintem engem dugna az aktív, közben én is verném a farkam és úgy próbálnám időzíteni, hogy együtt élvezzünk el :P

csak ő a seggembe

vagy kitudja... lehet, hogy olyan jól dugna, hogy csak a farkától elélveznék :P

ha lenne hozzá partnerem :/

2023. febr. 21. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
6%
Én passzívként csak azt szeretem ha én kényeztettem a partnerem. 33 éves sportos passzív srác vagyok Győr.
2023. febr. 22. 13:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne önzőség. Én is jobban szeretem ha csak orálisan kényeztetem a farkát az aktív srácnak és utána megdug. Nagyobb élvezet mint ha kiverné vagy orálisan elégítene ki.
2023. febr. 23. 08:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem passzívként csak az férne bele ha én kényeztethetek. :)

25/F

2023. ápr. 2. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!