Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz ha az aktív nem akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha az aktív nem akar kielégíteni szex után?

Figyelt kérdés
Egy lentebbi kérdésről jutott eszembe. Én pl szeretem ha a passzív csak kényeztet de nem vár el semmit. Azonban van aki szerint ez önzőség, stb. Téged zavarna? Hány éves vagy?
2023. febr. 20. 12:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell beszélni ki,mit szeret és ha nem stimmel,tovább kell lépni.
2023. febr. 20. 12:47
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Nekem a kedvenceim azok a passzívak akik kb rajonganak a farokért. Aki leszop és mikor végzett már kérdezi mehet-e még egy kör. Sajna ritka az ilyen de vannak ilyenek és nagyon bejövősek. Hála égnek szeretik a farkam :)
2023. febr. 20. 12:48
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Ja és igen valóban nem árt előre tisztázni. Én elmondom hogy nem fogok nyalni, szopni, ujjazni, kiverni. De eskü sokaknak ez jön be.
2023. febr. 20. 12:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég lenne, ha én szopok és engem dugnak :) nem is szeretem, ha a farkamat szopják.

37/F

2023. febr. 20. 12:53
 5/15 anonim ***** válasza:
57%
Egy domináns fiatal aktív izgatna. Főleg ha még gyorstüzelő is.
2023. febr. 20. 12:55
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Másiknak is jár az élvezet, attól hogy leszop még áll a cerka ott is.

Aktívként nekem belefér az orál, vagy kézzel kiverem neki

2023. febr. 20. 13:14
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Aktívként nekem is ez a felállás jön be. És én is előre elmondom. Ennek ellenére aki egyszer volt nálam akar újra jönni szóval valamit mégis jól csinálok. És nem gondolom hogy ez gáz. Így hogy előre elmondom.
2023. febr. 20. 14:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én aktívként is szeretem szopni/nyalni, puszilgatni, simogatni a passzív felet. Nekem fura lenne úgy, ha ezeket nem hagyná a másik fél.
2023. febr. 20. 14:44
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
semmi nem gaz a publikum szamara, van ilyen is es olyan, az gaz, ha ezt a partnereddel nem tudod megbeszelni. Mindkettonek jo kell legyen.
2023. febr. 20. 15:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jár mindkét félnek az élvezet. Mondom ezt úgy hogy nagyrészt el tudok menni a dugástól de a kölcsönös kényeztetés fontos.

Mindenképpen mondd el előre és akkor csak olyan kezd veled aki ezt elfogadja. 25/p

2023. febr. 20. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!