Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem visszataszító ha egy passzív kb olyan stílusban ír, mint aki minden nap mással van?
Figyelt kérdés
Vagy szóval érted, hogy azt üzeni mindenkiét bekapná csak kapjon. Nekem az ilyne visszataszító. Vajon hasonló aktív is visszataszító a passzívnak?2023. febr. 19. 16:55
2/5 anonim válasza:
Mindenféleképpen visszás ,akár aktív, akár passzív részről.
3/5 anonim válasza:
És vajon meg is teszi hogy mindenkiét bekapja? Ha igen, akkor jó kis nemibetegségek táptalaja lehet előbb-utóbb. Na ez visszataszító.
4/5 anonim válasza:
Na vajon miért lettem lepontozva idióta orkok?
5/5 anonim válasza:
Visszás igen. Nekem volt egy ilyen passzív levelező partnerem, aki folytpn beoffolta a talikat, majd egy ponton abbahagyta az írást is. Egy hónapra rá kb ott folytatta ahol abbahagyta. (Szerezzek magam mellé még egy aktívot.) Tudod mikor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!