Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Későn kezdtem el szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Későn kezdtem el szerintetek az ismerkedést fiúkkal? (28/F)

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, eddig sosem volt kapcsolatom, pedig nagyon vágyok rá, de tudom ezt nem lehet így akarni. Random jön.

Volt több próbálkozásom, de mindegyik kudarcba fulladt egy ponton, mert a másik fél megérezte, hogy én többet akarok, ő meg vagy engem nem kedvelt igazán, vagy béna voltam az ágyban, vagy nem volt kész semmi komolyra.

Amúgy a coming outom is későn volt. 28 éves koromban, és a családom nagyobbik része így sem tud róla. Sok barátom már igen.

Előtte voltak próbálkozások lányokkal is, de egy kivételtől eltekintve sosem élveztem velük a szexet, vagy csak én magam akartam kielégülni.

Utána egy jó ideje letettem a lányokról, elfogadtam, hogy nekem a fiúk jönnek be jobban.

Másik problémám a szexualitás. Aktívnak vallom magamat, ez nyilván onnan jön, hogy korábban lányokkal is próbálkoztam, nem izgat engem nagyon az anál. Mással szívesen szexelnék análisan is, de vagy túlparázom, vagy teljesítménykényszerem van, és az orál után már fel sem áll, így nagyon sokszor el is maradt az anál a passzív srác bánatára.

Ettől meg nyilván nincs nagy önbizalmam az ágyban, félek az is ismerkedéstől, a Grindert meg töröltem is, mert rájöttem, hogy kötődés nélkül én nem tudok szexelni.

2023. febr. 15. 05:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
köszi #9, jó olvasni ilyet, de én már tényleg feladtam
2023. febr. 17. 17:05
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

11.

Hidd el, hogy csak a fejedben adtad föl. A szivében soha nem adja föl az ember igazán.

Egyébként sokan azt mondják, hogy amikor föladja az ember, és nem görcsöl, nem törekszik, majd akkor fog történni valami.

Én is nagyon sokszor vagyok ám mélyponton. Az én napjaim is rohadtul nehezek ám néha, de mindíg fölálok.

Sokszor én sem tudom, hogy mi ad erőt, de mindig fölálok, és megyek tovább.

Nemtudom mi ad erőt, komolyan mondom.

Reggel új ébredés, új nap, új remények, új lehetőségek.

Ha nem történt semmi, akkor holnap kezdődik elölről.

Éljünk normális életet, figyeljünk oda magunkra, mert a szerelem olyan mint a Balatoni vihar.

Bármikor lecsaphat.

9#

2023. febr. 17. 19:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy késő, sok házas pasi kezd érdeklődni a fiúk után és ők sem 30 évesek, hanem jóval többek.
2023. febr. 19. 13:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
13- nak igaza van. Nálam is 10 év házasság után kezdődött az érdeklődés.
2023. febr. 28. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!