Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy tölti a Valentin-napot?
Egy barátommal kocsikázunk épp zenét hallgatva és kettesben egész nap.
21f
Ő pedig 18f
Az egyik legképmutatóbb nap,amit felfújnak.Az egész város nyáladzik,csattognak a csókok,virágárak az egekben.
Mától pedig vissza a mókuskerékbe. Mikor volt párom,igyekeztem,hogy minden nap a figyelemről és a szeretetről szóljon.Nem kiemelt és idétlen kulsőségek miatt.
Évek óta egyedul vagyok,de egyáltalán nem zavar,vagy idegesít mások kapcsolata, vagy valós,vagy vélt boldogsága.
Sokkal több szépet találok még így is magamnak az életben,főleg a természetben. Abban sosem csalódtam, ezt sajnos emberekről,társamról,vagy a szerelem nevű izéről nem mondhatom el :)
Én kapcsolatban élek, de ma összevesztünk és egy szót sem szóltunk egymáshoz utána.
Szóval végülis egyedül töltöm,ja. :D rendeltem magamnak pizzát meg filmet néztem.
Este a hálóban vártam mire hazaért. Meg sem vártam hogy lefürödjön a lényegre tértünk. Utána letusolt aztán folytattuk.
Én 23f ő 37f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!