Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne legyek ilyen önutáló?

Figyelt kérdés
Kedves melegek! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy nos nagyon önbizalomhiányos vagyok és hiába mondják nekem azt hogy az vagyok, nem tudom magamról elhinni mert nem ezt látom, vagy tapasztalom a saját korosztályomból (19 vagyok, és egy meleg srác). Először is a lényeg az hogy mit tehetnék hogy az önbizalmam magasabb legyen?. Pillanatnyilag a béka segge alatt van az önértékelésem, és magamtól nem tudom visszaszerezni, bármennyire is akarom. Köszönöm a segítséget!

2023. febr. 13. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem jön varázsütésre. Az önbizalom ott kezdődik, hogy minden egyes nap végén bele tudok nézni a tükörbe, és el tudom mondani, hogy minden tőlem telhetőt beletettem a napba. Aminek viszont feltétele, hogy a társadalomban óriási mértéket öltő elkerülő magatartást magam mögött hagytam. Azt gondolom, az önbizalomra talán a legkárosabb dolog az elkerülés. A konfrontáció elkerülése, a változtatások elkerülése. Önbizalmat szerezni nehéz, és megtartani talán még nehezebb, mert nap mint nap meg kell dolgozni érte.

22/p

2023. febr. 13. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Először is,mi miatt van önbizalom hiányod?

Beszóltak valami miatt? Mi az ami zavar magadon,és ezt okozza?

2023. febr. 13. 22:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül, csak nem igazán beszélnek velem, és szerintem amiatt van. Pontosan nem tudom mitől van, de magamra nem tudok utálat nélkül nézni.
2023. febr. 13. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóval küzdöttem, csak én kicsit később, 22 éves koromban. Nekem egy pszichológus tudott csak segíteni (nem pszichiáter!), de azóta már sokkal jobb a helyzet. Ha egymagad nem tudod rendezni, mindenképp ajánlom, hogy keress segítséget, az önbizalomhiány és az önutálat nagyon rosszul is végződhet.
2023. febr. 13. 22:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz, és igen, volt már öngyilkos kísérletem párszor.
2023. febr. 13. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen mélységben nem voltam mint te, nem voltak barátaim és a miatt voltam 18éves korom környékén magam alatt és csóró is voltam-legalábbis ezt éreztem.

Barátokat szedtem össze kín keservesen, sokan átbasztak kihasználtak, de ez benne van a pakliban utólag jó volt átélni sokat tanultam belőle.

Alap MÍG MAGADRA NEM TUDSZ UTÁLAT NÉLKÜL NÉZNI! Hogy várnád ezt el mástól?

Lehet klisé szöveg

Én mindíg husi voltam

Beáltam a tükörbe-néztem magam.

Itt lóg, ott csüng farkam mégse nagy, kopasz is vagyok, de így vagyok tökéletes!

Ezt többszőr megcsináltam elfogadtam magam!

Nekem bevált.

Mit nem szeretsz magadban?

2023. febr. 14. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tamás már megint?
2023. febr. 14. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
ki az a Tamás?
2023. febr. 14. 15:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!