Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a haverom csak abba van benne hogy kezzel csinaljuk egymásnak, de én szeretném mar szajjal is, akkor hogy vegyem erre rá?
Figyelt kérdés
2023. febr. 13. 14:21
11/25 A kérdező kommentje:
már probaltam mondani azt hogy akkor csak én, de nem szeretné, és nem is indokolja
Vagyis csak annyival hogy ne legyen több mint kézzel…
Ami nekem fura, mert ha ezt csinaljuk rendszeresen akkor mibe lenne más? Csak jobb lenne szerintem
2023. febr. 13. 14:53
13/25 anonim válasza:
Akkor viszont nála itt a határ, úgy gondolja az még belefér, hogy egymásnak kiveritek. Nem erőltetném, nehogy ennek is vége legyen.
14/25 anonim válasza:
Próbáld meg azt, hogy tényleg csak kézzel csinálod neki, de közben elé térdelsz, és úgy irányítod, hogy az arcodra élvezzen. Hátha megtetszik neki a dolog és engedni fog többet is. Vagy ha ez sem, akkor nyalogasd le a cuccot a kezedről, miután kiverted neki.
15/25 anonim válasza:
Ezt nem így kell. Csinálod neki kézzel, majd amikor kb. félúton vagy, mondod, hogy inkább szájjal fejeznéd be. Akkor, felfokozott izgalmi állapotban már bele fog menni.
16/25 anonim válasza:
Sikerült kitalálnod, mit fogsz csinálni?
Amúgy milyen gyakran taliztok?
17/25 A kérdező kommentje:
Minden hétköznap suliba, és heti 1-2X csinaljuk
Nem igazán világosodtam meg
2023. febr. 13. 16:47
18/25 anonim válasza:
Ahh haver átérzem, én ugyan így vagyok egy sráccal már lassan fél éve
19/25 anonim válasza:
Hidd el, ha nagyon kanos, akkor nem fog ellenkezni, hogy leszopd.
20/25 anonim válasza:
jól benyálazod a kezed miközben vered neki. S akkor már ugy nagyjából érezni fogja mit hagy ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!