Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi hajlam jele ha maszturbálnék úgy, hogy egymásnak csináljuk haverral?
Ezeket a cikkeket általában meleg emberek írják, a saját érdekeik miatt,mert abban reménykednek, hogy találnak próbára hajlamos embereket.
Ilyen az is amikor valamilyen terméket leminősítenek, vagy egészségre ártalmasnak ítélnek, csak azért , hogy az ő termékük kerüljön előtérbe. Hát ezt a próbát is minősítheted egy terméknek.
Az a korlátolt, hogy egyes emberek bebeszélik maguknak, hogy amiről nem beszélnek "jobb társaságban", az nincs is. Meg ilyen összeesküvés-elméleteket gyártanak. Érdekes, azt pl. senki nem kérdőjelezi meg, hogy a csajok többségében megvan a biszexualitásra való hajlam legalább, de ha valaki azt állítja, hogy ugyanez igaz a fiúkra is, akkor az már biztos melegpropaganda. Pedig csak arról van szó, hogy a korlátolt, homofób egyén az egyiket elhiszi, mert az szexi, a másikat meg nem, mert az fuj.
Én személyes tapasztalat alapján mondhatom, hogy igen, a full meleg pasiknál jóval többen vannak az ilyen-olyan mértékben biszexek, és ezek között szép számmal akadnak olyanok, akik nem is tartják magukat biszexnek, csak "kicsit tágabban értelmezik a heteroszexualitást", "ki vannak éhezve", "ez nem szex, csak két srác összejön és szórakozik egyet" stb stb stb... Nyilván a kérdező sem fogja elmesélni a kocsmában az ilyesfajta élményeit, de attól még előbb-utóbb meg fognak történni...
szerintem igen, bi hajlam.
de semmi baj ezzel, próbáld ki mert tényleg jó :)
Magánügy, ki mit csinálna,de engem pl. taszítana,ha megtudnám, hogy a pasi, akiről álmodom, a legjobb haverjával szokott játszadozni.
Amúgy szerintem igenis biszex hajlam.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!