Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti honnan szereztetek meleg haverokat?
Nekem viszonylag még új ez a terep, de aki meleg barátom, azzal mind lefeküdtem, de kapcsolat nem lett belőle, így maradtunk haverok. Vagy ex, és akkor ő is haver.
Nektek hogy volt?
Ha találsz,akkor nagyon ügyes vagy 11-es,illetve szerencsésnek mondhatod magad !
Köszi Te kis bio-katalizátor :) Már írtam neki egyébként:)
Nekem nem sikerül olyan meleg barátot találnom, akivel menne levelezés vagy találkozók hosszabb távon, pedig jó lenne melegekkel beszélni, oldani ezt a dolgot, ami amúgy tök nehéz. Élőben jobb lenne.
Nekem olyan, mintha szingliként nyomulnának, aztán mikor le se ejtenek, tutira veszem, hogy kapcsolatuk lett, és ezért nem reagálnak. Vannak árulkodó jelek. Vagy a másik, aki csak szexelni akar. Olyannal meg nem szívesen. Ha már szex, legyen mellette bizalmam benne, legyünk barátok, az üres szex nem megy. Elég sokszor lettem kiosztva, és akárhogy próbálom megérteni, eddig még sosem sikerült.
Biztos bennem van a hiba...
A 16-os egy nagyon szimpatikus és értékes választ írt,egy jó ember !
Na,ilyenre vágyunk sokan !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!