Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért írogat még nekem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogat még nekem a srác, miközben tegnap közölte, hogy köztünk nem lehet kapcsolat?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy sráccal már egy jó ideje, aki tegnap közölte, hogy nem hajlandó távkapcsolatra. Ma egész nap nem írt. Este meg küldözgette a képeket, hogy mivel telil az estéje, mit tanul éppen, mi lesz a munkahelyén stb.

Kb mintha mi sem történt volna. Ez mennyire normális?

2023. febr. 7. 00:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy mindettől függetlenül, szeretne a barátod maradni.
2023. febr. 7. 00:29
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Kapcsolatot nem akar csak dugni és amúgy is unatkozik v. nem jött be neki a többi "jelöltje" akiknek ugyanúgy csapta a szelet ezért visszanyúl a tartalékhoz.
2023. febr. 7. 00:52
 3/10 anonim ***** válasza:
7%
A homokeksz gyógyítható betegség.
2023. febr. 7. 00:58
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Meggondolta magát.. Reméljük...
2023. febr. 7. 01:09
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem is tudom. Talán nála nem a csávóm, vagy senkim kategória van?
2023. febr. 7. 01:39
 6/10 anonim ***** válasza:
12%

Kb a nyolcadik kérdésed írod ki már.

Elhiszem, hogy nem esik jól, amit érzel,de ettől nem változik a helyzet.Próbáld elviselni és tartani magad,ha valaki szakít,még ha rövid időn belul is.

Távkapcsolat halott dolog,magam bőrén tapasztaltam.Soha többet nem mennék ilyenbe bele.

Azóta úgy állok hozzá,hogy bármi okból szakítás,nincs tovább,még beszélgetés sem. Csak előnyöm lett ebből az életben.Nemhogy az nem érdekel,mit csinál,stb,de semmi . ex,az ex és kész.Ha este a Nap lemegy,azt sem tudod visszahuzigálni az égre,mert neked mondjuk nem tetszik,hogy besötétedik.

Nehéz,tudom mit érzel- de tedd magad túl.

2023. febr. 7. 05:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja pontosan mit is akar valami baj van a fejében
2023. febr. 7. 07:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberek vagyok. Mondjuk miért nem beszélitek meg ezt az egészet? 🤦‍♂️ Neked az lenne a legjobb, hogyha véget vetnél ennek a kapcsolatnak, mert lassan beleőrülsz.
2023. febr. 7. 08:01
 9/10 A kérdező kommentje:
#6 valóban nagyon fáj. És bármi is az oka, összezavar. Amúgy az a megérzésem, hogy bír engem, fontosnak tart, csak tudja hogy ő nem lenne képes rendszeresen miattam utazni, ennél többre vágyik.
2023. febr. 7. 08:18
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Félrekattintott.

Németországban nincs gyakori? Talán őket jobban érdekelné a nyűgöd.

2023. febr. 7. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!