Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írogat még nekem a srác, miközben tegnap közölte, hogy köztünk nem lehet kapcsolat?
Beszélgetek egy sráccal már egy jó ideje, aki tegnap közölte, hogy nem hajlandó távkapcsolatra. Ma egész nap nem írt. Este meg küldözgette a képeket, hogy mivel telil az estéje, mit tanul éppen, mi lesz a munkahelyén stb.
Kb mintha mi sem történt volna. Ez mennyire normális?
Kb a nyolcadik kérdésed írod ki már.
Elhiszem, hogy nem esik jól, amit érzel,de ettől nem változik a helyzet.Próbáld elviselni és tartani magad,ha valaki szakít,még ha rövid időn belul is.
Távkapcsolat halott dolog,magam bőrén tapasztaltam.Soha többet nem mennék ilyenbe bele.
Azóta úgy állok hozzá,hogy bármi okból szakítás,nincs tovább,még beszélgetés sem. Csak előnyöm lett ebből az életben.Nemhogy az nem érdekel,mit csinál,stb,de semmi . ex,az ex és kész.Ha este a Nap lemegy,azt sem tudod visszahuzigálni az égre,mert neked mondjuk nem tetszik,hogy besötétedik.
Nehéz,tudom mit érzel- de tedd magad túl.
Félrekattintott.
Németországban nincs gyakori? Talán őket jobban érdekelné a nyűgöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!