Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Elő szokott fordulni, hogy miután bele élvez a fiú a lányba még kinyalna miközben folyik ki belőle sperma?
Figyelt kérdés
Ha van köztetek aki szokott ilyet csinálni vagy a párja csinálja neki az írjon. A fiú biszex? Lányok, mit szóltatok amikor a barátotok kinyalta meg szex után?
Fiúk, szeretitek? Kipróbálnátok?
Várom a tapasztalatokat, véleményeket. De csak értelmes válaszokat, köszi.
2020. jún. 10. 20:14
1/9 anonim válasza:
Mi csináltuk, és nem érdekelt, hogy sperma van ott, mert az enyém volt amúgy is, és csak az számított hogy a csaj elélvezzen a nyalástól! :)
2/9 anonim válasza:
Volt rá precedens többesben, a 3.-nak bevett pasi nyalta ki utána, mert a partnerem erre vágyott. Hogy biszex volt-e azt nem tudom, de nem is érdekelt, elmondtam neki a játékszabályokat előre, hogy én nem vagyok az, úgyhogy ne velem foglalkozzon mert nyakon vágom.
4/9 anonim válasza:
Az kb. olyan mint amikor a csaj leszop, és utána csókolózol vele. Nincs ebben semmi, ha szeretitek egymást.
5/9 anonim válasza:
Nálunk gyakran előfordul, hogy beélvezés után kinyalom. Mindketten élvezzük. bi f
6/9 anonim válasza:
Barátom szokta néha, nem biszex és nem is mindig folyik ki de igen akkor is az ove szóval nem zavarja
24 L
8/9 anonim válasza:
Imádom! A legjobb, amikor a tiszta ge...cis pun...cit lehet nyalni 😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!