Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor inkább a passzívak azok, akik inkább kimondják, hogy nem szeretnének tovább ismerkedni?
Vagy erre nincs szabály? Én magam aktív vagyok, inkább egy romantikusabb alkat. És egy éven belül hosszabb-rövidebb ismerkedés után már a negyedik passzív srác utasított vissza. Mondva: neki mások a preferenciái.
Miért ennyire borzasztó silány az ismerkedés manapság?
Mindíg az a gond hogy kevés az aktív, én is az vagyok.
Környékemen alig van passzív
Teljesen átlagos vagyok mindenben, sikerül valakivel találkoznom utána az a személy már csodálkozik hogy lehetek egyedül micsoda férfi....
Szerintem nagyon sok passzív tényleg férfira vágyik,
Aki irányít mégis kedves, határozott tudja mit akar.
Nálad ez nem hiányzik, a jellemedből?
Olyan aktív vagyok,mint akit az 1-es leírt.Kedves,de határozott.
Na, akkor miért is vagyok megint szingli? Hm?
Hát ha úgy érzem, hogy nincs jövőnk a másikkal, akkor közlöm vele, mert nincs jogom játszani a másik idejével. De ezt fordítva is elvárom, semmi gond, ha nem jövök be valakinek, vagy megváltoztak velem szemben az érzései, csak közölje őszintén, hogy tovább tudjak lépni.
22/p
2es
Meg raktad heti 4alkalommal minimum?
Utána símogattad,becézgetted
Engem nem csalt meg soha senki
És nem is dobott-legalábbis nem ismerem ezt a fogalmat, ha nekem valaki kell megszerzem
Udvarolok minden hogy meglepetés csoki, virág
Igyekszem nem zaklatni, de ráírok hogy van hogy telt a napja, mesélek magamról.-nem adom fel - persze ha válaszol néha.
Passzív vagyok, és mint szerintem sokunknak, nekem is nehezen megy az ismerkedés, nem élem meg nehézségként, de nem egyszerű.
Számomra nem fontos, hogy a másik ledomináljon, sőt, inkább kifejezetten azt szeretem ha egyenlőek vagyunk a mindennapokban is és intim szituációban is, persze az élethez kell kellő határozottság. Nem nagyon találkoztam még romantikus, kedves aktívval, pedig ez minden “vágyam lenne”, inkább csak durvábakkal, ami nekem nem igen tetszik.
Ha valamivel nem értek egyet, vagy valami nem tetszik azt én is kimondom, sem másokéval, sem a saját időmmel nem játszanék. Passzív vagyok és elég határozott, tudatos, ennek ellenére kedves és gondoskodó, és szerintem ez nem arról kellene szóljon, hogy milyen heteronormativ bujtatott képzetekbe szenderítjük magunkat ha aktívságról és passzívságról van szó.
A fontos az, hogy két ember tudjon azonosulni lelkileg és személyiségben, és akkor minden OK.:)
Ugyanitt, aktuálisan szívesen ismerkedem aktív fiúval, ha felkeltettem valaki érdeklődését.:)
25Bp
Ismerkedésnél eddig nekem az aktív mondta vissza.
Igaz nem olyan volt mint a 4 es válaszoló. :)
[2023. febr. 6. 17:28] - Két lehetőség van.
Nem csalhatnak meg, ha nincs párod. Vagy eddig mindenki veled maradt... Na persze, ebben a világba pont ez a jellemző... D
Kérdező - Nincs kőbe vésve, ki hagyja ott a másikat. Észerű keretek között lehet kompromisszumot kötni, de ha úgy se működik, akkor mindig a magát kényelmetlenebben érző fél mondja ki a végső szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!