Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan annyira beteg világot élünk, hogy a testvérek egymással csinálják?
Figyelt kérdés
Haveromat pár hónapja ismertem meg. Ő meleg, én biszex vagyok. Sosem volt köztünk semmi. Valamelyik nap bevallotta, hogy a 3 fiú testvérével gyermekkoruk óta szexelnek és ha akarok beszállhatok közéjük. Egyből lefagytam, ahogy ezt elmesélte. Ott is hagytam...2023. febr. 6. 09:32
11/19 anonim válasza:
Oké, kifogtál egy ilyet. Tudod, ilyenek, meg hasonlók régen is votlak. És a jövőben is lesznek. De nem kellene egy-két elszigetelt eseet alapján messzemenő következtetéseket levonni.
12/19 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy egy családon belül mind a négy testvér meleg vagy biszex lenne.
13/19 anonim válasza:
Én tuti élnék a lehetőséggel, de mondjuk én eléggé perverz vagyok :))
14/19 anonim válasza:
Azért én kipróbálnám ahogy a 4 testvér nekem esik. 😁
15/19 budaiz válasza:
Ez elég hihetetlen hogy négy fiú testvér együtt csinálja és évek óta.
Testvérek között előfordulhat kamaszkorban hogy együtt kiverik esetleg egymásnak de ez nem jellemző. Elöfordulhat az is hogy kíváncsiságból meglesi egyik a másikat ez lehet azonos de különböző neműek között is.
16/19 anonim válasza:
Én is csináltam sokmindent öcsémmel 12 éves kora óta.
Akkor én 13 voltam.
2 évig volt sokminden.
Kanosak voltunk aztán ennyi.
17/19 anonim válasza:
A sokmindent azért részletezhetnéd. :)
18/19 anonim válasza:
Valóban, ahogy a 17. írja :)
19/19 anonim válasza:
Sokszor amilyen lehetőségekkel bírnak a partnerkereső oldalak, nem is csoda, ha megoldották házon és családon belül... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!