Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlanként hogy tudok feldolgozni egy "szakítást"?
Két hónapja randizom egy sráccal, akivel az elején úgy tűnt, hogy baromira összeillünk, szerveztünk programokat, hajnakig beszélgettünk, majd a sokadig alkalomnál az is megtörtént.
Igenám, a probléma forrása az, hogy én külföldön dolgozom. A munkahely egyébként eléggé rugalmas, szal bármikor hazajöhetek kb. Beszéltem is erről a sráccal, hogy mi legyen és ő eléggé kompromisszumkésznek tűnt.
Három hetet nem voltam otthon, közben folyamatosan beszéltünk, majd csak miatta hazautaztam, elmentünk moziba, majd rosszullétre hivatkozva mozi után hazament.
Éreztem, hogy van valami a levegőben. Majd ma közölte,hogy képtelen kompromisszumkra, ami azért elég meglepő volt, azok után, hogy milyen is volt a beszélgetésünk. Nagyon lehangolt ez az egész, mert tényleg úgy tünt lehet ebből valami. Sajnos külföldön hiába a jobb fizu, nyelvi akadályok miatt nem olyan az ismerkedés...
Eléggé benned lehet ez a trauma...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Mit tud ez a srác ami miatt nem tudod elfelejteni?
Hányszor találkoztatok,milyen időközönként?
A távkapcsolatok nem igen szoktak működni. Elég sok srác már azon kiakad,még országon belül is, ha már a szomszédváros a távolság.
Nekem volt ilyen egyszer. Összesen 40km távolság lett volna ami fél óra busz,majd a végén benyögte: "Szerintem ez a távolság miatt nem fog működni". Mondom jó xarok rá,úgy sem vártam ennél többet. 40 kilométer. Ugye milyen nagy távolság :D
Nyilván nálad kicsit több a távolság, de ha érzett volna irántad valamit akkor adhatott volna esélyt. A legnagyobb gond, hogy sokan képtelenek egy hajszálnyit is toleránsabbak lenni a másikkal. De ugye az igények meg az egekben..
Kedves Kérdező!
Én az általad elmondottakból úgy érzem, hogy Ti kapcsolatotokban ez a téma "felszínesen" volt érintve. - Egyszerűen nem találok rá jobb szót. - Most, hogy történt ami történt és mélyülne a dolog, a párodnál ténylegesen lejött, hogy ez ezt jelenti, - lehet meg is ijedt (nem tudom) - de hogy őt felkészületlenül érte az fix.
Ha olyasmi kapcsolatot akar veled is mint a régebbi akkor ezt még jobban át/ki kell beszélnetek, mert Te nem az ex-e vagy hanem Te, Te vagy. (Lehet ez neki új lesz. oO ) Ezen az alapon tudsz vele beszélni - legalábbis szerintem.
Azt mondta, "ő maga szerint tudja, hogy mit akar." Ez óhatatlanul felvet egy-két kérdést: Mit is? Te ebben hol vagy? Hogyan látja a jövőt/ a jövőtöket? Lát bennetek jövőt? Hol? Mit? Hogyan? stb. Viszont ezekre a kérdésekre nem Neked, hanem saját magának kell felelős válaszokat adnia és miután Önmagának megadta Veled ezeket megosztania, átbeszélnie.
Ismeretségi körömben többen is vannak akiknél ilyen helyzet állt elő és így oldották meg. Van amelyik már tízen éve tart és működik és volt/van olyan, hogy 3-4 hónapig csak Messenger át látják egymást.
Másik esetben a kontinenseket átívelő távolság (Amerikáról van szó - azon belül lényegtelen, hogy észak-dél-közép) volt és 5 éveken át nem okozott gondot. A hatodik éven az okozta az igen is létező kulturált válást, hogy egyikük végleg ki akart költözni és ott élni, míg a másik fél egyáltalán nem. Volt annyi benne, hogy megmondja kerek perec a másiknak, hogy ő ezt nem és azért nem mert ő ott nem tudna élni, idegennek érezné magát míg a párja olyan tökéletesen beilleszkedett, hogy ő már oda tartozik. Pont.
Mondjuk ez itt Európában is előjött köztük, hogy adott nyelvterületen míg egyikük lubickolt addig a másik szenvedett és viszont. Az itthon volt a közös nevezőjük.
A párkapcsolat az társasjáték. Ehhez mind a két félre egyformán szükség van. Ha Ti nem tudtok egymással dűlőre jutni akkor sincs semmi baj. Ilyen is van, - Ég veled!
Az, hogy most ez Neked fáj azt megértem mert nem erre számítottál, viszont ezzel is csak több lettél. Több lettél mert láthatóvá tette számodra azokat a gyengéidet amiket a jövőben jó ha fejlesztesz megerősítesz. Ez egyformán igaz az exedre is.
Én azt javaslom fejleszd az önismeretedet. Olvassál ilyen témában egy-két-há... könyvet. Annak függvényében, hogy most köztetek hogyan áll a dolog javasold/javaslom tegyen Ő is így. Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!