Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlanként merjek ismerkedni szép lánnyal?
Figyelt kérdés
Nagyok keveset szexeltem eddig. Nem is tudom hogy kell jól nyalni, csókolózni.
Ismerkedek egy szép lánnyal, úgy látom hogy bejövök neki. De félek hogy ha esetleg oda jutunk ki fog ábrándulni belőlem.
Tényleg nagyon szép, és 19 éves :)
2019. júl. 29. 15:01
1/7 anonim válasza:
Sztem ne ismerkedjél szép lányokkal, úgy hogy tapasztalatlan vagy, mert csak csalódást fogsz neki okozni, ő meg neked, amikor szakít veled.
2/7 anonim válasza:
Jaj, ne! Először csúnya lányokkal kell gyakorolni. Ha őket már jól tudod csókolni meg nyalni, akkor jöhetnek a közepesen szép lányok. Ha náluk is minden rendbn megy, akkor nagyon óvatosan meg lehet próbálni kapcsolatot teremteni egy szép lánnyal. Fokozattosság, kitartás, szorgalom! Hajrá!
3/7 anonim válasza:
Szép lány jó eséllyel kevésbé tapasztalt, mint a kevésbé szép.
4/7 A kérdező kommentje:
3 as. Ez komolyan igaz?
2019. júl. 29. 15:19
5/7 anonim válasza:
A nagyok azok nem riadnak meg rádupláznak es megcsinálják. :)
6/7 anonim válasza:
Mégis hogy lenne akkor tapasztalatod ha nem ismerkedsz??
7/7 anonim válasza:
"3 as. Ez komolyan igaz?"
Kevésbé szép lányokhoz sokkal többen mernek odamenni, mint a szépekhez. Ne ez alapján válassz, aki szimpi, próbálkozz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!