Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek arról aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról aki intim méret alapján ismerkedik?

Figyelt kérdés

Nemrég láttam egy profilt egy ismerkedős app-on, és világosan leírta a srác hogy 16cm alattival nem ismerkedik,és csak sportos izmos írjon. Rám írt, pedig csak megnéztem. Beszélgettünk, majd kért intim képet,megkapta. Erre benyögi hát ez kisebbnek tűnik a képeken,lekoptatott. A srác nem izmos,sőt eléggé sovány tipikus twink,mégis írja hogy hozzá hasonló izmosak írjanak. Velem korabeli 21 éves.

Az ilyenek mit keresnek valójában? Volt már hasonló tapasztalatod?

2023. febr. 5. 15:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Kulso megfog belso megtart

Ha tetszik valaki egy ido utan mar nem fog annyira

De ha jo a szex az az is marad

2023. febr. 5. 15:32
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem érnek annyit, hogy véleményem legyen róluk. A nagyképűségtól taszulok, főleg, ha nincs mire. Pedig átlagos vagy átlag feletti "méretem" van. Főleg az ilyen 55 kilós magát "izmosnak" nevező fiúcskák irritálnak.
2023. febr. 5. 19:06
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Kalandot keres

Nem kapcsolatot

2023. febr. 5. 19:13
 4/12 Oldrockboy ***** válasza:
82%

Nem.az alapján ismerkedem.....

Kicsit fetises vagyok ami miatt nem ismerkedtem Bones passzìv....így együtt....

2023. febr. 5. 20:47
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Minden férfi egyenlő 19 centi felett...
2023. febr. 5. 21:15
 6/12 Oldrockboy ***** válasza:
82%
Vagyis?
2023. febr. 5. 21:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Felszínes ember lehet, nem vesztettél vele semmit, egy percig se bánd. Ha lett is volna valami köztetek, a későbbiekben bármikor ilyen könnyedén eldobhatott volna. Jobb messziről elkerülni az ilyen embereket.
2023. febr. 6. 13:34
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Jo ha valaki tudja mit keres. Ki is irja. Ennyi. Nem kell felhaborodni rajta, mindenkinek jar a valasztas lehetosege. Miert kellene o izmos es nagyfarku legyen ha azt keres? Nem ertem az osszefuggest.
2023. febr. 10. 06:04
 9/12 anonim ***** válasza:
3%
Cringe
2023. febr. 10. 08:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha szexről van szó, nálam is van preferencia. Inkább 15 alatti legyen, afölött már kényelmetlen.

De kapcsolatnál igazából mindegy. Majd legfeljebb óvatosan csinálja.

2023. febr. 10. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!