Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt az emberek, hogy elkaphatnak szexuális betegségeket egy olyan embertől, akitől orvosilag igazoltan nem tudnak betegségeket elkapni?
Miért ne létezne? Akkor például a hiv fertőzöttek miért járnak rendszeresen vizsgálatra ahol rendszeresen megállapítják hogy a vírusszámuk határérték alatt van és nem képesek fertőzni a hatásos gyógyszer szedése mellett?
(És tudom, most majd jönnek az emberek hogy "És ha nem szedi?". Akkor egyrészről egy idő után az ember vírusszáma elkezd emelkedni, valamint ez az állítás azt a ha feltételt alkalmazza hogy ha szedi. Ha valaki nem szed ilyen gyógyszert akkor rá nem vonatkozik az állítás.)
8+
Párom is elkapott nemi fertőzést úgy, hogy 100%-ra nem csalt meg és nekem teljesen tiszta a vérem. Tudni kell, hogy volt külön időszakunk és ő durván tolta az életet. De amikor összeköltöztük tiszták voltunk és jelenleg lett fertőzött. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ideje sem volt semmire. Felvette nekem, hogy orvossal erről beszél. Az orvos is hüledezett, bár próbált például fertőzött munkahelyi toilet-re gondolni.
Mindezt mondom úgy, hogy dolgoztam kórházban és némileg konyítok a fertőzésekhez. Léteznek kórházakban is tudományként megmagyarázhatatlan jelenségek.
8+ & 9+
Ráadásul el sem kaptam páromtól, én más miatt mentem vérvételre. Ezt sem tudják megmagyarázni, el kellett volna kapnom.
Úgyhogy én ezért is egyre jobban gondolkodok kézzelfogható dolgokon túl, mint például az élet büntetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!