Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Libidó csökkentésre van valami hatásos??
Figyelt kérdés
Állandóan a szexen jár az eszem,ebből adódóan sokat áll a farkam,most is kőkemény!
Az este szeretkeztem a pasimmal,4kor leszoptam mielőtt indult melózni, most viszont újra rámtört a vágy!
Tudom ,verjem ki,toljam fel a dilidot!
Így lesz,de pár óra múlva szintén rámtör a vágy!
Meddig tart ez az állapot,van valakinek hasonló problémája?
23vok
2023. febr. 2. 04:53
1/7 anonim válasza:
Ha egy helyen laknánk rajtam kiélhetnéd magad minden alkalommal amikor rád jön 😂
2/7 anonim válasza:
Ahogy múlnak az évek csökken a libidó.
Meg ha van sok munka, stressz.
3/7 A kérdező kommentje:
Ha 5x sülnék el egy nap ,akkor is igényelném a 6.at!
2023. febr. 2. 12:04
4/7 steven95 válasza:
Mindenképpen fordíts energiát a minőségi szexre, maszturbálásra, mert könnyen lehet ez egy fajta orgazmushajhászó függőség is. Nem állítok semmit, ennyiből nem is lehet, de a kielégülés mélységét meg lehet próbálni fokozni. Valaki hozzászólása csak segít, reméljük.
5/7 everlight válasza:
Jó neked.A legtöbb embernek nincs ennyi libidója.
6/7 A kérdező kommentje:
Jóóó????
Hajnali 4kor arra ébredni,hogy kőkeményen áll a farkam és majd megesz,hogy ....!?
Nede nem rázhatom fel a páromat,így is fáradtan indul majd melózni
2023. febr. 3. 04:04
7/7 everlight válasza:
6.Hát verd ki.Én mondjuk nem kelek fel ha hajnalban feláll,vagy kiverem vagy megvárom amíg lelankad és alszok tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!