Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek az idő múlását? Nem szomorít el?
Sokkal jobb ha vállalod magad.
Így egyre szarabb lesz sajnos.
Úgy kell kezelni mint minden mást az életben. Az, hogy a heteró ismerőseid 99 %-a egy adott mintát követ az életben az téged ne tántorítson el semmitől. Én ha heteroszexuális lennék se vállalnék egy gyereket se mert semennyire nem vágyom rá és nem érdekelne ki mit gondol erről. Meleg vagyok, és nagyon sok meleg a társadalmi nyomás miatt megházasodik és gyereke lesz. Ilyen is nagyon sok van. Ha rákérdeznek és nem akarod elmondani az orientácid, akkor csak annyi, hogy nem vágysz kapcsolatra. A kérdés meg van oldva. Csókolom.
Hogy magadban hogy rendezd : ne mások életével foglalkozz. Ismerkedj, sportol, haverkodj melegekkel és meríts erőt belőlük. Aztán ha megtalálod egy másik srácban a boldogságot eszedbe se fog jutni a sok babaváró meg egyéb hitelre szülő ismerőseid akik sok esetben úsznak az adósságban de kifelé a külvilág felé bezzeg minden csili-vili. Neked meg max magaddal esetleg pároddal vagy valami háziállattal kell megosztanod a jövedelmed. Minden felfogás kérdése. Sok sikert 😊
Vállalnod kellene önmagad!
A 15.érettségi találkozón firtattàk hogy de jól megy a sorom,mert látták a közösségi felüleleteimen ,hogy bejártam a fél világot ......
Ekkor jött spontán az ötlet,hogy őszintén válaszolok!
Felálltam és elmondtam,hogy amíg a többség 1-2-3 lurkót nevel ,addig én melegként abból a pénzből világot járom..stb
Meglepően jól fogadták az őszinteségemet,és azóta vagyok önmagam
Abszolút nem érzem szomorúnak magam. Sok olyan dolog megnyílt előttem,amit fiatalabban nem érhettem volna el.
Persze,okosabb is lettem, sok dologban,máshogy látok sok mindent.
Egyedül vagyok,de nem magányosság tölti ki a napjaimat.Szerencsére, sok időm és erőm van mozgásra is,természetjárásra.Csodálatos dolog és minden téren felfrissít.
54F
Köszi,8-as, a látnok szóljon Belőled !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!