Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy kezelitek az idő múlását?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelitek az idő múlását? Nem szomorít el?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok, rengeteg volt osztálytársam, egyetemi évfolyamtársam már házas, van akinek már a második gyereke születik. Úgy érzem nem haladok sehová az életben, pedig diplomáztam, nem rossz állásom van. Nem akarok összefutni senkinek, nem akarok magyarázkodni, hogy mi van velem.. Más hogy éli meg ezt melegként?
2023. febr. 1. 07:05
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Sokkal jobb ha vállalod magad.

Így egyre szarabb lesz sajnos.

2023. febr. 1. 07:55
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Úgy kell kezelni mint minden mást az életben. Az, hogy a heteró ismerőseid 99 %-a egy adott mintát követ az életben az téged ne tántorítson el semmitől. Én ha heteroszexuális lennék se vállalnék egy gyereket se mert semennyire nem vágyom rá és nem érdekelne ki mit gondol erről. Meleg vagyok, és nagyon sok meleg a társadalmi nyomás miatt megházasodik és gyereke lesz. Ilyen is nagyon sok van. Ha rákérdeznek és nem akarod elmondani az orientácid, akkor csak annyi, hogy nem vágysz kapcsolatra. A kérdés meg van oldva. Csókolom.

Hogy magadban hogy rendezd : ne mások életével foglalkozz. Ismerkedj, sportol, haverkodj melegekkel és meríts erőt belőlük. Aztán ha megtalálod egy másik srácban a boldogságot eszedbe se fog jutni a sok babaváró meg egyéb hitelre szülő ismerőseid akik sok esetben úsznak az adósságban de kifelé a külvilág felé bezzeg minden csili-vili. Neked meg max magaddal esetleg pároddal vagy valami háziállattal kell megosztanod a jövedelmed. Minden felfogás kérdése. Sok sikert 😊

2023. febr. 1. 08:51
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Vállalnod kellene önmagad!

A 15.érettségi találkozón firtattàk hogy de jól megy a sorom,mert látták a közösségi felüleleteimen ,hogy bejártam a fél világot ......

Ekkor jött spontán az ötlet,hogy őszintén válaszolok!

Felálltam és elmondtam,hogy amíg a többség 1-2-3 lurkót nevel ,addig én melegként abból a pénzből világot járom..stb

Meglepően jól fogadták az őszinteségemet,és azóta vagyok önmagam

2023. febr. 1. 10:20
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Abszolút nem érzem szomorúnak magam. Sok olyan dolog megnyílt előttem,amit fiatalabban nem érhettem volna el.

Persze,okosabb is lettem, sok dologban,máshogy látok sok mindent.

Egyedül vagyok,de nem magányosság tölti ki a napjaimat.Szerencsére, sok időm és erőm van mozgásra is,természetjárásra.Csodálatos dolog és minden téren felfrissít.

54F

2023. febr. 1. 10:40
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztató szavakat!
2023. febr. 1. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Sehogy, mivel nem ismerek senkit igy nem kell megfelenem senkinek
2023. febr. 1. 11:00
 7/9 steven95 ***** válasza:
88%
Az a körülményektől függ, ha pozitív a hozzáállásom akkor nem, ha kicsit megüt a negatív hangulat akkor igen. Ha valami néha elszomorít, akkor az hogy 27 évesen nem tartok sehol és nincs semmi eredmény amit felmutathatok. Azért így nyomasztóbb az idő múlása. Teszek/tenni fogok ellene ahogy tudok.
2023. febr. 1. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
4 es. Sok sikert. Biztos összejön valaki akivel jól meglesztek. :)
2023. febr. 1. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:
86%

Köszi,8-as, a látnok szóljon Belőled !

2023. febr. 1. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!