Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk ti hogyan kezelitek a kopaszodást, hajritkulást? Mit tennétek ha 25 évesen még szép a hajad beszárítva, de ha nincs megcsinalva látszik ritkább mint 5 éve? Levágassam: 0.5 cm felül oldal 0.3 cm-re?
Figyelt kérdés
Homoszexuális, biszexuális2020. jan. 27. 15:53
2/8 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok kopasz, de foglalkoztam tinédzser korom óta épp eleget a frizurámmal. Én most vagyok 32 éves. Az én hajam valamikor fonható is volt, mert aránylag olyan sűrű volt. Az olló is sercegett, mikor nyírták. A lényeg, hogy a hajszeszek, meg a nagy márkának mondott Avon balzsamok és samponok semmit nem segítettek. Viszont egy természetgyógyász kis füzetét elolvastam és azóta élesztőt eszek esténként, ha eszembe jut. Visszafogja a zsírosodást, tapintásra érezhető a különbség. Sűrűbb vagy vastagabb szálú nem lesz a hajam tőle, de megóv a ritkulástól. Az élesztőt csak tejjel vagy vízzel szabad enni!
3/8 anonim válasza:
Kopasz vagyok, de ez soha nem jelentett gondot.
5/8 A kérdező kommentje:
Ok, nem vágatom le, meggyőztetek! Köszönöm! 😎😀
2020. jan. 27. 21:53
6/8 anonim válasza:
Szerintem se vágasd le, az rosszabb. Ha nagyon zavar, akkor vannak már erre a problémára megoldások.
7/8 anonim válasza:
Én 19 éves korom óta minden másnap borotválom a fejem. Most 38 vagyok. Így érzem jól magam
8/8 anonim válasza:
Én is úgy vagyok ezzel, mint az utolsó. Ha még ritkul is a hajad, szerintem pláne érdemes teljesen leborotválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!