Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, a nagy farok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, a nagy farok átok vagy áldás szerintetek?

Figyelt kérdés
Főleg olyanok válasza érdekelne akiké nagy.
2023. jan. 27. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Én passzívként szeretem, ha nem túl nagy. Voltam már olyan aktívval akinek méretes volt és eléggé fájt.
2023. jan. 27. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Akiket ismerek azoknak mind az a véleménye hogy mindneki akarja de nem bírja és cserélné kissebbre. Nekem 16cm de még ezt is sokan nehezen veszik be.
2023. jan. 27. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Nekem 20 de inkább átok
2023. jan. 27. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki limuzinra vágyik, de senki sem tudja vezetni és nehéz vele beállni a garázsba.
2023. jan. 27. 10:49
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha lehetne öt centit elajándékoznék örömmel,átok a méretes dákó egy aktívnak
2023. jan. 27. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem előny, csak használni kell tudni, sokkal élvezetesebb mint egy kisebbel. Én uni/aktív vagyok, max olyannal vagyok passzív akinek szintén nagy.
2023. jan. 27. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
Én még nem találkoztam olyan naggyal, hogy hátrány lett volna, én mondjuk bírom az extrém méretet.
2023. jan. 29. 04:20
 8/8 anonim ***** válasza:
86%
Én passzív vagyok szóval igazábol nekem mindegy de a partnereimnek szokott tetszeni hogy ott lóg a lábam között vagy a hasamon csattog:D de a hétköznapokban baromi kényelmetlen tud lenni, csak a meretemtől nagyobb alsót tudok hordani, vagy nem is veszek fel egyáltalán, ha bugyi van rajtam akkor pedig csak mellé teszem, szűk cuccokat csak otthon veszek fel kis időre
2023. máj. 5. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!