Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg sracok, Ti szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg sracok, Ti szeretitek egymasnak dorgolni a farkatokat elojatek gyanant?

Figyelt kérdés
Kozben kezzel is lehet aktivan fogdosni a masik farkat. Meg persze egymashoz teve verni egyszerre a ket farkat... ;) Ez csak szerintunk rohadt szexi? Foleg ha ket nagyobb farokkal rendelkezik ez a ket srac! :D

2022. okt. 26. 14:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem volt még kivel kipróbálnom de jól hangzik :D
2022. okt. 26. 15:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, jó dolog! 😀
2022. okt. 26. 15:03
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Igen, már nyilván csak akkor lesz jó érzés ha legalább 20 centi a farkad *facepalm*
2022. okt. 26. 15:30
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
...és amikor a négy szőrös kis golyócska egymásnak libben...👿
2022. okt. 26. 15:41
 5/15 A kérdező kommentje:
#3: nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem ket 20 centis farok legalabb vizalisan jobb, ment ket 12-es. Az peldaul tok jol mutat a kepeken, amikor egyszerre ketten markoljuk az egyikunket, es meg ugy is kilatszik. ;) Vagy te nem igy gondolod?
2022. okt. 26. 16:40
 6/15 A kérdező kommentje:
#4: hat nalunk nem golyokon volt a hangsuly... 😅
2022. okt. 26. 16:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Fúl aktív vagyok a párom meg fúl passzív

Így ilyen játék nálunk nincs.

Mikor Uni párom volt akkor játszott ilyet velem,

2022. okt. 26. 16:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
5: Az a kérdés szeretjük-e. Hogy valaki szereti-e az nem azon fog múlni 20 centis, vagy 12 centis farka van. Nem tudom mennyit számít hogy mutat a képeken, nekem nem arról szól az intim együttlét hogy fotózgatjuk mit csinálunk közben, hogy aztán gyönyörködjünk benne kinek mennyire lóg ki a másik farka a kezéből, inkább éljük a pillanatot egymással. Persze kinek mi biztos nagyon élvezetes így is xd... Nekem amúgy nincs nagy farok fétisem, szóval vizuálisan meg sehogy sem ad semmilyen pluszt ha valakinek 20 centi.
2022. okt. 26. 17:08
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ful passzív vagyok. Én nem. De az aktívnak játszok szivesen a farkával.
2022. okt. 26. 21:19
 10/15 A kérdező kommentje:
#8: nem te irtad ezt: "Igen, már nyilván csak akkor lesz jó érzés ha legalább 20 centi a farkad *facepalm"? Nekem latvanyra sokkal jobban beinditos egy nagy farok, de nyilvan nem vagyunk egyformak, ahogy ezt kovetkezo valszodban te is leirtad...
2022. okt. 26. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!