Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg sracok, Ti szeretitek egymasnak dorgolni a farkatokat elojatek gyanant?
Figyelt kérdés
Kozben kezzel is lehet aktivan fogdosni a masik farkat. Meg persze egymashoz teve verni egyszerre a ket farkat... ;) Ez csak szerintunk rohadt szexi? Foleg ha ket nagyobb farokkal rendelkezik ez a ket srac! :D2022. okt. 26. 14:47
1/15 anonim válasza:
Nem volt még kivel kipróbálnom de jól hangzik :D
3/15 anonim válasza:
Igen, már nyilván csak akkor lesz jó érzés ha legalább 20 centi a farkad *facepalm*
4/15 anonim válasza:
...és amikor a négy szőrös kis golyócska egymásnak libben...👿
5/15 A kérdező kommentje:
#3: nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem ket 20 centis farok legalabb vizalisan jobb, ment ket 12-es. Az peldaul tok jol mutat a kepeken, amikor egyszerre ketten markoljuk az egyikunket, es meg ugy is kilatszik. ;) Vagy te nem igy gondolod?
2022. okt. 26. 16:40
6/15 A kérdező kommentje:
#4: hat nalunk nem golyokon volt a hangsuly... 😅
2022. okt. 26. 16:41
7/15 anonim válasza:
Fúl aktív vagyok a párom meg fúl passzív
Így ilyen játék nálunk nincs.
Mikor Uni párom volt akkor játszott ilyet velem,
8/15 anonim válasza:
5: Az a kérdés szeretjük-e. Hogy valaki szereti-e az nem azon fog múlni 20 centis, vagy 12 centis farka van. Nem tudom mennyit számít hogy mutat a képeken, nekem nem arról szól az intim együttlét hogy fotózgatjuk mit csinálunk közben, hogy aztán gyönyörködjünk benne kinek mennyire lóg ki a másik farka a kezéből, inkább éljük a pillanatot egymással. Persze kinek mi biztos nagyon élvezetes így is xd... Nekem amúgy nincs nagy farok fétisem, szóval vizuálisan meg sehogy sem ad semmilyen pluszt ha valakinek 20 centi.
9/15 anonim válasza:
Hát én ful passzív vagyok. Én nem. De az aktívnak játszok szivesen a farkával.
10/15 A kérdező kommentje:
#8: nem te irtad ezt: "Igen, már nyilván csak akkor lesz jó érzés ha legalább 20 centi a farkad *facepalm"? Nekem latvanyra sokkal jobban beinditos egy nagy farok, de nyilvan nem vagyunk egyformak, ahogy ezt kovetkezo valszodban te is leirtad...
2022. okt. 26. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!