Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan szomorú vagyok mit tegyek?

ma 23:25
Mert tanácsot adni akkor is lehet. Mivel a téma effektíve semleges, így nem hinném hogy a pokolra kerülnék azért mert emberi kapcsolatokban tanácsot adok 🤷♂️ De örülök neki hogy követed a munkásságom. Majd alkalomadtán ha lesz időm, a te rajongói leveledre is válaszolok, ne pörögj feleslegesen 😀

ma 00:00
Leköteleznél ha előtte arra mutatnál rá hogy mikor voltam én képmutató és gerinctelen 😀
Tudom ez nem megy, mert csak azért ezt a két kifejezést használod mert hirtelen ezek jutottak eszedbe. Amiből lehet következtetni, hogy valójában csak kötekedni akartál kicsit mielőtt álomba sirod magad 😀

ma 06:25
Mert ez nem kifejezetten homoszexuális kérdés, hanem alapból emberi kapcsolatok. Ott meg el lehet vonatkoztatni a nemi identitástól, hiszen mindenkinek joga van emberrel kommunikálni.
Olyan kérdés ami kifejezetten homoszexre épül, azokra nem válaszolok mert nem vagyok kompetens a témában. Ettől függetlenül úgy élnek ahogy akarnak 🤷♂️
Te viszont harmadik válaszoddal floodolod ezt a posztot. És akkor tedd fel magadnak a nagy kérdést, hogy ezek alapján melyik magatartástól lett újra kicsit sz*rabb hely a föld? Biztos nem attól hogy heteroként rámutattam arra, hogy attól még hogy valaki homokos és esetleg mentálisan beteg, attól még barátkozni barkihez odamehet kezdeményezés céljából 🤷♂️😀

ma 09:10
Nem támogatom. Egy betegséget hogy lehet támogatni? Nem vagy tisztában bizonyos fogalmakkal.
Én pusztán elfogadom illetve napirendre térek felettük. A legtöbb mentális betegséggel együtt lehet élni. Hiszen sok mentálisan sérült ember él. Piszok nehezen néha, gyötrelmesen is akár, de lehet élni velük. Akkor miért ne lehetne szociális élete valakinek attól még hogy valami nem okés odabent.
Nekem is van olyan barátom akiről tudom hogy kicsit zakkant. Ő is tudja. De ettől még beszélünk ha kell és segítek neki ha kell. Ez nem támogatás, ez szimplán elfogadás.
Nagy külömbség van a két kifejezés között.
Szóval mielőtt trollkodsz továbbra is (mert jó esély van rá hogy továbbra is trollkodsz) Legalább az alapvető fogalmakkal légy előtte tisztában, kérlek. Én megtisztellek téged azzal hogy felmérem hogy mennyi eszed lehet, és annak alapján fogalmazok. Nem viszek be jó eséllyel ismeretlen szavakat. Így kérlek, te se használj olyan kifejezéseket amiknek nem vagy tisztában a jelentésével. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!