Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok meleg pasi él házasságban ??
Ismerek egy párat
A Falumban tőbb meleg házas van mint aki vállalja magát, és igen nem biszexek hanem melegek.
Van biszex is, csak ott épp az aszony rendesen ápolva van,testileg és lelkileg is.
"Egy meleg hogy tud nővel dugni?"
A gyávaság sok mindenre képessé tesz, csak az őszinteségtől rettegnek.
Meleg hogy tud nővel dugni?
Úgy hogy mindennél jobban akarja fenn tartani a látszatot hogy ő heteró, általában ezek az emberek homofóbok is egyben.
A potencia növelők csodákra képesek, és a stresszre fáradságra mindent rá lehet fogni. Így sok nő nem veszi észre.
Nem nagy élvezet nővel dugni,de működik úgy ahogy!
Személy szerint mindig a pasim képzeltem oda ,felidéztem az utolsó szeretkezésünket .....
Elég potens vagyok,így bogyót soha nem próbáltam,néha fáradtságot színlelve leràztam!
Miből venné észre? Amíg az igényei kivannak elégítve addig nem lenne oka gyanakodni!
Kb kéthavonta lelépünk a pasimmal 3-4 napra vidékre, anyósom szerint nőhöz járok csak falaz a haverom , akinek egyébként sokkal könnyebb dolga van otthon, már ami a szexuális életét jelenti , mert a felesége igénye szinte egyenlő a nullával!
Max kéthavonta igényli, de akkor is elég passzív, szóval Ő sem panaszkodhat, hogy nem kapja meg a kukacot ami gyanakvásra adna neki okot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!