Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magnum szaunába ha lemegyek és popperst szipuzok és a kezemben egy táblával sétálok amire az van írva hogy passzív vagyok kérem eröszakoljanak meg vagy a melkasonra lene ez írva akor megfofnak dugni?
Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 11:15
1/10 anonim 

válasza:

Ki se kell magadra írni. :) Csak ha nagyon ronda vagy.
2/10 anonim 

válasza:

Abban a sötétben nem lehet elolvasni a táblát.
3/10 A kérdező kommentje:
Én kiszeretném írni higy lásák akor megfogan dugni
2023. jan. 11. 11:35
5/10 anonim 

válasza:

"megfogan dugni"
Úgy ám, megfogansz, ja.
Egyébként vannak kötényes napok a Magnumban, amikor különböző színű kötényt kapnak a passzívok és az aktívok, menj le akkor a táblás bohóckodás helyett.
6/10 anonim 

válasza:

A fő kérdésben meg "megfofnak".
Én szoktam néha "fofni", nem túl jó érzés. :)
7/10 anonim 

válasza:

Nem kell hozzá tábla, elég ha lehajolsz a szappanért 😃 Szerinted miért mennek oda ez emberek, értekezni az ógörög irodalomról?
8/10 anonim 

válasza:

"Én szoktam néha "fofni", nem túl jó érzés. :)"
Főleg nem dugás közben. :)
9/10 anonim 

válasza:

"értekezni az ógörög irodalomról"
Ha nem is az irodalom tekintetében, de gyakoroljuk az ógörög szokásokat a Magnumban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!