Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom, aki passzív, nem szereti, ha nyalom a fenekét, én viszont imádom. Mennyire "normális" (elfogadott) a seggnyalás? A párom szerint perverz vagyok, csak ritkán engedi meg
Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 17:02
2/12 anonim válasza:
Én imádom ha nyalják az enyémet és én is szeretek nyalni!
4/12 steven95 válasza:
Sajnálatos, hogy a párod nem elég érett ahhoz, hogy negatív pszichés ráhatást elkerülve fejtse ki azt a véleményét, hogy ő nincs oda ha a fenekét kinyalják, miközben gondolom ő ugyan úgy örülne ha kifejthetné előtted a vágyaid és tudná, biztonságban van a szituáció lelki kiszolgáltatottságát tekintve...
5/12 anonim válasza:
Passzivkent en nem engedem hogy nyaljak a fenekem. Nem szeretnek attol a szajtol csokot kapni.
6/12 anonim válasza:
Hát sajnálom kérdező.
Nekem meg pont az ellenkezője én szeretném ha nyalna a párom de nem teszi.
Milyen jó lenne megint azt érezni. :)
7/12 anonim válasza:
Aktívként nem lenne olyan passzív barátom,aki nem engedné ,hogy nyaljam.Nekem ez a szeretkezés abszolút fontos és élvezetes része !
8/12 anonim válasza:
Ugy latszik itt csak az kap 100%-ot aki szereti a seggnyalast.
9/12 anonim válasza:
5,
Van rá megoldás. Csináljátok fordított sorrendben. Csók - orál - csók -rimming - anál - ölelés, összebújás. Problem solved.
Egyébként meg ne hívjuk már seggnyalásnak. Olyan közönséges a hangzása, még ha tul.képp erről is van szó. Átvitt értelemben meg pejoratív a jelentése (seggnyaló). Simán egyszerűen csak nyalás vagy rimming (úgyis mindenki tudja, hogy melyik testrészről van szó, nem a homlokunk vagy a hátunk közepéről).
És igen. A rimming rohadt jó, ha jól csinálják! Oda-vissza.
10/12 steven95 válasza:
Arimmel egyetértek, bár sokaknak idegen a szóhasználat, és nekem a nyalás a test egyéb területeire is vontkozik, de lehet én tulajdonítok neki rossz jelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!