Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vladimir_Ivanovich1212 kérdése:
Van aki megdugja a cipőit, vagy ráélvez?
Figyelt kérdés
Ha magadra találsz, akkor írd le bátran mit csinálsz velük, vagy volt-e élményed. Kort is írj. 20F2023. jan. 10. 18:56
1/9 anonim válasza:
amúgy te is ezt csinálod ? xd és megszeretnéd osztani a tapasztalatod?
2/9 anonim válasza:
A magamét nem dugnám meg, viszont másét, akire fel vagyok izgulva talán igen
3/9 anonim válasza:
Magamét nem szoktam, viszont akit vonzónak találok mindig megnézem, sőt már élveztem is rá. 40 feletti férfiak nyugodtan írhatnak. 24F
4/9 anonim válasza:
Filmeztem is ilyet egy nő számára :-)
5/9 anonim válasza:
Barátnőm cipőit néha megszoktam.
6/9 anonim válasza:
Azt hittem mindent láttam...ok vannak fura fetisek de ezt wtf?
7/9 anonim válasza:
Én inkább csak szagolni szeretem őket.
8/9 anonim válasza:
Én szagolom megdugom, ráévezek, néha még nyalni is szeretem. Haverokéval is csináltam már titokban.
9/9 anonim válasza:
#9-es haverokéval én is, a beleszagolás alap, de volt már élvezés is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!