Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy vegyem rá a párom, hoy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a párom, hoy megdugjon?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 10:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha full passzív, akkor nem fogod tudni rávenni.

Amúgy meg kommunikáció. Áll. csodákra képes.

2022. ápr. 27. 10:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia párom, légyszi dugjál meg! Ha ez nem jó, akkor nem fog megdugni. Amúgy mi a gond?
2022. ápr. 27. 11:06
 3/12 A kérdező kommentje:
Aktív és azt mondja hogy ő egy évet akar várni
2022. ápr. 27. 11:30
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha a "párod", akkor nem lehet gond. Ha csak a pasidként tekintesz rá, akkor válassz mást.
2022. ápr. 27. 11:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szex terén a "rávenni" nekem mindig kicsit visszás megfogalmazás. Neki joga van úgy gondolkodni ahogy ő akar, neked úgy ahogy te akarsz. Beszéld meg vele hogy mi az oka annak, hogy ennyit akar várni. Mondd el neki hogy te mit szeretnél és miért. Ha megegyeztek, király, ha nem akkor meg vagy tolerálod, vagy keresel mást. Ez sajnos ilyen.
2022. ápr. 27. 12:01
 6/12 anonim ***** válasza:
61%

"Aktív és azt mondja hogy ő egy évet akar várni"

Hát ettől lefordultam a székről... Szakíts és keress egy normális pasit.

2022. ápr. 27. 12:20
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem hiszem, hogy megofgja tenni. Nekem is volt ilyen ismerősöm. Van, aki nem szereti az analt. Nincs is ezzel gond. Azzal már inkább, ha hülyítik a másikat.
2022. ápr. 27. 16:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Rávenni" nem hiszem hogy tudod, el kell döntened, hogy neked megéri -e várnod rá, vagy neked kell a szex és keresel olyat aki -e téren is megfelelő.

Én aktívként szeretek várni, addig amíg megismerjük egymást, ami olyan pár hét-1 hónap körüli idő. Én személyesen 1 évet nem várnék szexre, mert ez is fontos része a kapcsolatnak.

2022. ápr. 27. 22:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ő aktív, de nem akar megdugni téged. Viszont így te sem tudod őt. Vagyis nálatok kapcsolat ellenére nincs szex.

Hát előbb utóbb valamelyik fél úgyis máshol fogja keresni a hiányzó dolgokat. Vagyis ez így kaocsolatként nem hiszem, hogy sokáig működik.

Ilyet nem hallottam még, hogy az aktív egy évig nem akarja megdugni a párját.

2022. ápr. 28. 08:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy azért, mert fájni fog és nem akar ilyen fiatalon fájdalmat okozni.
2022. máj. 1. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!