Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az kezdő (bi) UNI fiukent hogy ha elélvezek! Elmegy a kedvem. Mostmár kevésbé de elmegy. Mintha rosszat tettem volna. Mindegy hogy aktív vagy passzív szerepben vagyok! Miért? Csajjal nincs ilyen!
Konkretan igy voltam sok evig. Elelvezes utan gyorsan oltozes (vagy farok eltevese ha nem voltunk meztelenek) es mielobbi tipli. Nem is mertem a masik szemebe nezni amig ujra elo nem jott a vagy.
Mara mar ez elmult, en szerintem akkor amikor elfogadtam, hogy ilyen vagyok es nincs ebben semmi rossz. Nem artok ezzel senkinek, nem vagyok emiatt kevesebb mint barki mas.
Bűntudat.
Születésünktől kezdve nevelik belénk (akár szándékosan, akár indirekt módon, szándék nélkül, véletlenül), hogy a "bvziság" az rossz. "Nézd már, ott megy a két bvzi!" "Pfúj, ott csókolóznak a bvzik a bvziparádén mindenki előtt!" "Ne legyél már bvzi, gyere már sörözni velem egyet este!" stb. Kiskorunktól kezdve CSAK NEGATÍV KONTEXTUSBAN hallunk a dologról, hogy ez mennyire elítélendő, így beépül a tudatunkba, hogy amire vágyunk, amit teszünk, az rossz. Ahogy írtad is:
"Elmegy a kedvem. Mostmár kevésbé de elmegy. Mintha rosszat tettem volna. Miért?" Mert tudat alatt belénk nevelik születésünktől fogva.
"Csajjal nincs ilyen!" Mert születésed óta azt hallod, hogy a heteró vágy az oké, a bvziság meg gáz. Ennyi az oka.
Majd ha teljesen elfogadod, hogy a bi vagy meleg vágyak is tök normálisak és megtanulod totál lesz.rni, hogy mások szerint mi a jó és mi nem az, akkor teljesen el fog múlni benned is a bűntudat, már nem fogod rossznak érezni, amire vágysz vagy amit teszel. Akkor leszel igazán felszabadult és boldog. És akkor leszel felszabadultan önmagad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!