Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt olyan helyzet veletek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan helyzet veletek, hogy ... ? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nos, aktív férfi vagyok és mindig jómagam volt, aki beteszi. Ismerkedésem elmélyült egy számomra fontos személlyel. Nagyon megszerettem. A több alkalmas pettingek után idővel eljutottunk az első szeretkezésre felkészülve, ám félbe szakítottam.

A srác nagyon aranyos, törékeny, kedves a mellkasomig ér (elég magasra nőttem). Abban a tévhitben voltam, hogy passzív, ám számomra meglepően aktív szerepben dominánssá vált... be akarta tenni és nemet mondtam.

Imádom, szeretem, de nem voltam ilyen helyzetben, felállásban még.

Váltottunk pár szót a zuhanyzás és vacsora alatt. Azt is megmondtam neki, oda-vissza vagyok érte, de ez nekem új és szokatlan és remélem nem haragszik vagy bántottam meg vele. Jól fogadta, de nem is feszegette tovább a témát.

Kettős érzés van bennem: akarom, de mégse. Őt viszont minden értelemben.

Olyan emberek tapasztalatait várom ezügyben, akik voltak hasonló helyzetben.

A hogyan tovább? - kérdés kattog bennem. Kinél mi lett a folytatás.

2023. jan. 1. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Ha érzelmileg egy hullámhosszon vagytok, egy próbát megér. Ha mégsem megy, akkor kell beszélni a hogyan továbbról.
2023. jan. 1. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Pont volt egy hasonló kérdés a múlt héten. Az én véleményem az, hogy egy ilyen kapcsolat soha nem fog működni, ahol pl. mind a két fél be szeretné tenni, de csak az egyiknek lehet.

Lehet kompromisszumokat keresni, de sosem lesz az igazi.

2023. jan. 1. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Voltam ugyanebben a cipőben

Még testileg is, ő jóval alacsonyabb volt nálam és nagyon nagy dákója volt.

Egyszer megpróbáltuk még élveztem is mert azért foglalkozott a harcosommal.

Ő viszont nem engedett hogy akkor oda vissza menjen a dolog.Akkor benne lettem volna.

De azt nem engedte és majd egy hétig éreztem hogy meg lettem járatva én nem bírtam volna hosszú távon.

2023. jan. 1. 15:13
 4/7 -remete- ***** válasza:
94%
Nalam úgy alakult. Uni vagyok és többnyire aktív oldalt szeretem de megismerkedtem egy pasival aki úgy kinyalt és megdugott, hogy azóta is paszziv szerepet clvállalom.
2023. jan. 1. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Próbáld ki, hogy milyen a passzív oldal, utána tudni fogod, hogy ez hosszútávon menne-e neked.
2023. jan. 1. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha ennyire nem szeretnéd, és ellenzed engedd el! Nézd az ő érdekeit, hogy megadod ezzel neki az esélyt, hogy talál magának olyat, akinek ez nincs ellenére. Önzőség lenne magad mellett tartani, úgy hogy saját magadnak is hazudol.
2023. jan. 2. 07:14
 7/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem a szexről szól egy kapcsolat. Ha szeretitek egymást, az mindennél többet ér, minthogy most ki teszi be kinek. Mi a párommal fixen ismerjük egymás szerepeit, mégse szereti egyikőnk sem az análszexet. De orálszex is létezik!
2023. nov. 6. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!