Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan helyzet veletek, hogy ... ? Többi lent.
Nos, aktív férfi vagyok és mindig jómagam volt, aki beteszi. Ismerkedésem elmélyült egy számomra fontos személlyel. Nagyon megszerettem. A több alkalmas pettingek után idővel eljutottunk az első szeretkezésre felkészülve, ám félbe szakítottam.
A srác nagyon aranyos, törékeny, kedves a mellkasomig ér (elég magasra nőttem). Abban a tévhitben voltam, hogy passzív, ám számomra meglepően aktív szerepben dominánssá vált... be akarta tenni és nemet mondtam.
Imádom, szeretem, de nem voltam ilyen helyzetben, felállásban még.
Váltottunk pár szót a zuhanyzás és vacsora alatt. Azt is megmondtam neki, oda-vissza vagyok érte, de ez nekem új és szokatlan és remélem nem haragszik vagy bántottam meg vele. Jól fogadta, de nem is feszegette tovább a témát.
Kettős érzés van bennem: akarom, de mégse. Őt viszont minden értelemben.
Olyan emberek tapasztalatait várom ezügyben, akik voltak hasonló helyzetben.
A hogyan tovább? - kérdés kattog bennem. Kinél mi lett a folytatás.
Pont volt egy hasonló kérdés a múlt héten. Az én véleményem az, hogy egy ilyen kapcsolat soha nem fog működni, ahol pl. mind a két fél be szeretné tenni, de csak az egyiknek lehet.
Lehet kompromisszumokat keresni, de sosem lesz az igazi.
Voltam ugyanebben a cipőben
Még testileg is, ő jóval alacsonyabb volt nálam és nagyon nagy dákója volt.
Egyszer megpróbáltuk még élveztem is mert azért foglalkozott a harcosommal.
Ő viszont nem engedett hogy akkor oda vissza menjen a dolog.Akkor benne lettem volna.
De azt nem engedte és majd egy hétig éreztem hogy meg lettem járatva én nem bírtam volna hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!