Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már veletek lányok/srácok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek lányok/srácok ilyen helyzet?

Figyelt kérdés
Emlékszem exemmel mikor szexeltünk tényleg tök jó volt minden, viszont lovagló pózban elég gyakran kicsúszott belőle a farkam. Nem tudható be annak hogy kicsi a méretem mert átlagos 13 cm és mellé 3-4 ujjnyi vastag szóval érezte is, és volt mikor fájt is neki, illetve mindig megvolt a megfelelő előjáték, viszont olyan létezik hogy valaki rosszul tud lovagolni? hogy nem ül bele olyan "mélyen" vagy nem fekszik rá annyira nagyon? Mármint ez nem akkor történt mikor ráült a farkamra, mert olyankor sokszor mélyen felment neki és néha néha fájt is neki, hanem ez abban a pózban történt mikor rám feküdt a mellkasával és a hátsójával "lovagolt" mozgatta fel-le a csipőjét. Nem volt tapasztalatlan, volt előttem barátja. 20/F

2020. jún. 9. 11:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

Lehet rosszul lovagolni és lehettél te is béna. Ha túlságosan kihúzod, kijön.

Plusz pont ehhez a pózhoz kell egy min. 15 cm szerintem

2020. jún. 9. 11:35
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A méreted átlagos, a lány egyszerűen úgy mozgott, ami miatt kijött, van ilyen. Visszacsúsztatjátok és folytatjátok, ettől még nem áll meg a világ.
2020. jún. 9. 11:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Már sokszor leírtam, hogy nem kell lovaglásnál nagyon sokat föl és le mozogni, azaz igen, lehet rosszul lovagolni! Több hangsúlyt kell fektetni arra, hogy hogyan mozgatja a csípőjét, inkább körkörös mozdulattal. Nekem 15 centis farkam van, de volt olyan párom, akinél könnyen kicsúszott, egy menet alatt akár három négyszer is, de volt olyan párom is, akinél gyakorlatilag egyszer sem, és ráadásul sokkal nagyobb orgazmust is tudott okozni. Jobb volt a technikája. A jó lovagló póz nem arról szól, hogy eljátsszuk a nikkelbolhát.😜
2020. jún. 9. 11:50
 4/16 anonim ***** válasza:
17%

#2 3-4 ujjnyi vastag az neked átlagos? Az 6-8 cm.

Ha valóban ekkora akkor rövid és vastag vagyis nem hatol mélyre de könnyen kijön. Örülj neki még mindig jobb mintha vékony lenne.

2020. jún. 9. 11:52
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon nedves vagyok, és elkap minket a hév, még a párom bőven átlag feletti mérete is ki tud csúszni. Előfordul az ilyen.
2020. jún. 9. 12:33
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat.

Kedves 4#-es válaszoló. Szerintem a 13 cm nem rövid, hanem átlagos méret. Nem azért mondom ezt, mert nekem ekkora hanem anblokk hivatalos források,vélemények,youtube videók, szexológusok és még rengeteg más forrás alapján. Az igaz hogy ez a vastagság lehet átlagon felüli nem tudom, de nem hazudtam róla, valamiért nekem ilyen.

2020. jún. 9. 13:01
 7/16 anonim ***** válasza:
63%

#6 nem sértésnek szántam a kicsit ha átlagos, akkor is nagyon az alsó határa.

Elhiszem hogy ekkora csak meglepődtem mert vastagabb mint a csókolom. Ennyi erőből akár öklözheted is.

egyébként ilyen nekem még nem volt de a válaszom továbbra is helytálló szerintem. Azt viszont nem tudom miért lettem lepontózva, amikor csak a véleményemet mondtam és nem sertegettem senkit se.

2020. jún. 9. 13:11
 8/16 A kérdező kommentje:
6# én nem pontoztalak le, mert engem nem zavar ha te rá mondod a 13 centire hogy kicsi. Ez csak vélemény. Az érdekes, hogy vastagabb mint a csuklód, akkor a te csuklód vékony. Az öklözés meg nem releváns mert az öklöd nagyobb mint a csuklód és ilyen fájdalmat nem okozok senkinek meg anblokk baromság.
2020. jún. 9. 13:29
 9/16 anonim ***** válasza:

#8 A vékonyka kis 7 cm csuklóm szerintem nem vékony.

A három-négy új vastag szélesség kicsit még nagyobb is mint a nagyképernyős telefonom. És gondolom nem lapos geometriája van a farkadnak. Tehát szerintem ahova az a rönkfa beszél oda az öklöd is be fog.

2020. jún. 9. 13:40
 10/16 A kérdező kommentje:
9# nincs 4 ujj, 3 ujjnyi vastag maximum esetleg picivel több, szóval így nézd és úgy hogy a makk fele vékonyodik de nem annyira. Így gondolom már reális az elképzelésed a méretemről. Öklözni senkit sem kívánok, viszont örülök hogy ilyen vastag van mert látom ez előny. :)
2020. jún. 9. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!