Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek lányok/srácok ilyen helyzet?
Lehet rosszul lovagolni és lehettél te is béna. Ha túlságosan kihúzod, kijön.
Plusz pont ehhez a pózhoz kell egy min. 15 cm szerintem
#2 3-4 ujjnyi vastag az neked átlagos? Az 6-8 cm.
Ha valóban ekkora akkor rövid és vastag vagyis nem hatol mélyre de könnyen kijön. Örülj neki még mindig jobb mintha vékony lenne.
Köszönöm a normális válaszokat.
Kedves 4#-es válaszoló. Szerintem a 13 cm nem rövid, hanem átlagos méret. Nem azért mondom ezt, mert nekem ekkora hanem anblokk hivatalos források,vélemények,youtube videók, szexológusok és még rengeteg más forrás alapján. Az igaz hogy ez a vastagság lehet átlagon felüli nem tudom, de nem hazudtam róla, valamiért nekem ilyen.
#6 nem sértésnek szántam a kicsit ha átlagos, akkor is nagyon az alsó határa.
Elhiszem hogy ekkora csak meglepődtem mert vastagabb mint a csókolom. Ennyi erőből akár öklözheted is.
egyébként ilyen nekem még nem volt de a válaszom továbbra is helytálló szerintem. Azt viszont nem tudom miért lettem lepontózva, amikor csak a véleményemet mondtam és nem sertegettem senkit se.
#8 A vékonyka kis 7 cm csuklóm szerintem nem vékony.
A három-négy új vastag szélesség kicsit még nagyobb is mint a nagyképernyős telefonom. És gondolom nem lapos geometriája van a farkadnak. Tehát szerintem ahova az a rönkfa beszél oda az öklöd is be fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!