Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltem belemenni?
Figyelt kérdés
Szilveszteri bulin voltam. 37 vagyok és meleg. A bulin egy 18 éves srác már a társasjátékozás közben is láthatóan folyton engem segített vagy épp szivatott. :D Én is őt. A lényeg, hogy a buli végén kimentem levegőzni. Utánam jött. Lesmárolt és elkezdett tapizni. Leállítottam. Mondtam neki, hogy nem tudják rólam a társaságban. Majd mondta, hogy oké menjünk el de le akar.... Hát mondtam, hogy nem, ez nem jó időzítés. Erre újra lesmárolt, megölelt és azt mondta, hogy "Te tudod de idén az enyém lesz a f-rkad". Igazándiból bejött a srác. De utólag is elég könnyűvérűnek ítélem meg őt. Ami nem zavar mert volt sok alkalmim de közbe meg bennem van hogy tuti elpletykálná. De közbe meg az se zavarna. Szóval eskü nem értem magam. Főleg mert ennél határozottabb ember vagyok amúgy de sose volt még ilyen szitu. Sose kezdtek még ki velem így személyesen, stb. Mindig netről volt mindenki.2023. jan. 1. 11:51
1/14 anonim válasza:
Zavart, hogy a srác a jóval fiatalabb nálad, és ő akarna irányítani?
2/14 anonim válasza:
"ennél határozottabb ember vagyok"
Pont ezért lehetett, vsz. nem jön be az erőszakos nyomulás.
3/14 anonim válasza:
Normális embernek nem is jön be, ha csak egy darab farkat látnak benne.
4/14 anonim válasza:
Vagy csak az volt benned, hogy ne így nyomuljon már. Nekem bejött volna hisz bejönnek a gimis/egyetemista fiúk. Kicsit irigyellek. De valóban lehet hogy többet fogot f.. mint kilincset ami rejt némi kockázatot.
6/14 anonim válasza:
Inkabb buszkenek kene lenned, hogy van tartasod. Nem ertem most mi ez az onostorozas:D
7/14 anonim válasza:
Egy ilyen kis könnyűvérű fiatallal nem érdemes kezdeni, egy társaságon belül meg főleg.
8/14 anonim válasza:
Szerintem jól tetted, hogy nem volt semmi. Aki ilyen túl könnyen adja magát az nem tudom biztos sok mindenben benne van és volt már.
9/14 anonim válasza:
vagy még bizonytalan vagy abban, hogy az illető megjelenése (és életkora) miatt a dolog nem esik-e a pedofilia kategóriájába (a te személyes megítélésed alapján)...
10/14 A kérdező kommentje:
Agyaltam. Nekem szerintem az a baj hogy nem tudja a barátikör. Ha vele lenne valami tuti elpletykálná. Tetszik hogy ennyire rám van indulva de akkor is annyit nem ér hogy az egészet elmesélje majd. Bár lehet már a csókot is elég volt… Meglátom keres-e mert amúgy helyes meg szexi meg minden. Kék szem, szőke haj, sportos test. 16 éves koráig kosarazott. De lehet abban valami hogy ivott és amiatt volt ilyen. Bejelölt facen is ma. Meglátjuk. Csak nem tudom mi lesz ha nem lesz jó a vége pl…
2023. jan. 1. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!