Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer aktívként mennyire véd a HIV ellen?
A sexben sem melegként, sem heteróként nincs steril módszer.
Az egyetlen biztonságos módszer, ha nem fekszel le fűvel-fával.
Épp ez az, akkor marad az aszexualitás..
Lett
Leteszteltetem magam aztán soha senkivel, ha negatív azért, ha pozitív meg azért.
Olvastam egy hives blogot itthoni történet, mindig használt óvszert csak orálhoz nem, erre tessék.. elkapta.
Ez valami jött-ment legenda..
Itt már megválaszoltam a nemtudomhanyadik HIV-es kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Egy nyílt sebnek kell lennie a szájban,ami nem egy kis horzsolást jelent. De még ekkor is kicsi a valószínűsége hogy elkapd, ha nem került szintén nagy mennyiségű vér a szádba ( másik nyilt sebből) vagy nagy mennyiségű ondó.
Tehát ennél a történetnél kellett hogy legyen valami nagyobb nyílt seb a szájban...
Óvszerben dugtam, nem szakadt ki, de bénáztam, lankadtam, cserélni kellett közbe, szóval ha egy két csepp bélvéladék bejutott a makkomhoz vagy a borotvált herémre nem tudom mekkora az esély..
Elvileg nem sok, de nem nulla ez a gond.
Akkor nulla az esély ha senkivel nem megyek el.
Nagyobb eséllyel szedsz össze HPV-t egy tömegközlekedésről, ez orvosilag beteges félelem amit tanúsítasz, s ha tényleg nem akarsz semmilyen módon beteg lenne akkor ezzel a hozzáállásoddal is foglalkoznod kéne.
.
Tény hogy az óvszer semmilyen fertőzésnél nem 100%!
Akkor miért beteges a félelmem?
Ha nem akarok 100% semmit elkapni, ezekszerint az az 1 út ha nem baszok senkit sehogyan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!